Φούσκωσε πολύ! Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η star μας δείχνει την κοιλίτσα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φούσκωσε πολύ! Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η star μας δείχνει την κοιλίτσα της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Ένας μήνας ακριβώς έχει περάσει από την ημέρα που η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της, πως εκείνη και ο σύντροφος της θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Μπορεί οι δύο stars να χώρισαν για κάποιο χρονικό διάστημα, όμως τελικά αποδείχθηκε πως η αγάπη τους είναι πολύ δυνατή και πλέον όχι μόνο είναι μαζί και ευτυχισμένοι, αλλά θα γίνουν και γονείς.

Ο λόγος για την Hilary Duff και τον Matthew Koma, οι οποίοι θα αποκτήσουν μία πριγκίπισσα σε λίγους μήνες. Μάλιστα η ηθοποιός άρχισε πια να δείχνει όλο και πιο πολύ την κοιλίτσα της, η οποία πραγματικά, μετά από έναν μήνα μας φαίνεται τεράστια. Η star ανέβασε στο account της στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον 6χρονο γιο της τον Luca, από την εξόρμησή τους στην παραλία και πραγματικά μείναμε άφωνες με το πόσο έχει φουσκώσει.

Δες και αυτό: Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η star κάνει την πρώτη της δημόσια έξοδο

Αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες του Luca, σαν μοναχογιός και πιστεύουμε πως έχει ήδη εξοικειωθεί με την ιδέα πως θα αποκτήσει μια αδερφούλα. Μαμά και γιος έπαιζαν παιχνίδια στην άμμο και μας χάρισαν μία πραγματικά υπέροχη φωτογραφία τους.

Δες την στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η star που δεν μεγαλώνει ποτέ: Η σοκαριστική εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας