Η επιβεβαίωση της Hailey Baldwin για τον αρραβώνα και η παράκληση της στον Justin Bieber

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η επιβεβαίωση της Hailey Baldwin για τον αρραβώνα και η παράκληση της στον Justin Bieber

Ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Το θέμα των δύο τελευταίων ημερών –που ακόμα δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε- δεν είναι άλλο από τον αρραβώνα της Hailey Baldwin με τον Justin Bieber. Μας έπιασαν απροετοίμαστους είναι η αλήθεια και ακόμη προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συνέβη. Το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε πως ο 24χρονος τραγουδιστής και το μοντέλο αρραβωνιάστηκαν, με τους πατεράδες των δύο παιδιών νε επιβεβαιώνουν εμμέσως την είδηση- και σήμερα ο ίδιος ο Justin έκανε μία ανάρτηση ερωτική εξομολόγηση, προκειμένου να επιβεβαιώσει τον αρραβώνα, με κάθε επισημότητα.

Και αφού διαβάσαμε το γράμμα αγάπης και συγκινηθήκαμε με όλα όσα της έγραψε, δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και την απάντηση της Hailey, φυσικά. Εκείνη προτίμησε το Twitter για να επιβεβαιώσει τον αρραβώνα τους, ενώ έκανε μια παράκληση σχετικά με τον επικείμενο γάμο τους και μετά από το σχόλιο ενός fan.

Δες και αυτό: Η πρώτη φωτογραφία της Selena Gomez μετά τα νέα του αρραβώνα του Bieber είναι αυτό που περιμέναμε!

«Δεν είμαι σίγουρη για το τι έχω κάνει στη ζωή για να αξίζω τόση ευτυχία, αλλά είμαι ευγνώμων στο Θεό που μου έδωσε έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο για να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του. Καμία λέξη δεν θα μπορούσε να εκφράσει ποτέ την ευγνωμοσύνη που νιώθω», έγραψε η 21χρονη καλλονή.

Ένας από τους fan της μάλιστα σχολίασε στο Tweet της, γράφοντας: «Επίσης πρέπει να αφήσεις το μουστάκι ξανά για τον γάμο (αναφερόμενος στον Justin)», με την Hailey να απαντά «μην τολμήσεις να του δώσεις ξανά τέτοια ιδέα».

Μάλλον καθόλου δεν της άρεσε με το μουστάκι ο καλός της και πως να την κατηγορήσουμε! Ωστόσο μία απορία εξακολουθούμε να έχουμε, η Selena πως να το έχει πάρει όλο αυτό;

Δες τη φωτογραφία με το Tweet της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η απίστευτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber: Δες πώς ακυρώνει τη Selena Gomez