Πόσο μεγάλωσε! Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει την κόρη της στο Instagram

Πόσο μεγάλωσε! Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει την κόρη της στο Instagram

Από την τελευταία φορά πάντως μεγάλωσε πολύ

Πριν από τέσσερις μήνες η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε για πρώτη φορά στο Instagram account της την μικρότερη κόρη της Μαρίνα και όπως θυμάσαι ήταν το top θέμα συζήτησης εκείνης της ημέρας. Ο παππούς της, της είχε κάνει δώρο ένα προβατάκι κι εκείνη μαζί με την μητέρα της είχαν βγει έξω να το ταΐσουν. Αυτή ήταν και η πρώτη μας συνάντηση με την βενιαμίν της οικογένειας.

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη αποχαιρετίσει την πρωτεύουσα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα νησιά της Ελλάδας. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα ανέβασε στο account της κάποιες φωτογραφίες της Μαρινούλας, την οποία δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε είναι η αλήθεια.

Δες και αυτό: Η Ελένη Μενεγάκη αντέγραψε την απόλυτη πόζα του καλοκαιριού

Βλέπεις μέσα σε αυτούς τους 4 μήνες η Μαρίνα μεγάλωσε –αρκετά- και είναι πια μία σωστή δεσποινίδα. Η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη φορούσε το μαγιό της κι ένα γαλάζιο μπλουζάκι και στεκόταν μπροστά στη θάλασσα, έτοιμη για παιχνίδι και βουτιές προφανώς. Σε κάθε περίπτωση είναι μία γλύκα κι ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

«Σ’ αγαπώ ....από εδώ ως τον ουρανό και πάλι πίσω ❤️#love #mydaughter #myfamily #blessed #happiness», έγραψε η Ελένη στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της.

Δες τις όλες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Έγκυος η Beyoncé για τρίτη φορά!