Survivor reunion: Οι Μαχητές ενώθηκαν ξανά και αυτή είναι η φωτογραφία που έβγαλαν

Survivor reunion: Οι Μαχητές ενώθηκαν ξανά και αυτή είναι η φωτογραφία που έβγαλαν

Ένα 24ωρο απομένει για την ανακοίνωση του νικητή

Το Survivor 2 φτάνει στο τέλος του και όλοι οι fans, τηλεθεατές κ.ο.κ αναμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης. Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Γκότσης ή Κατερίνα Δαλάκα; Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός, που θα αποκαλύψει τους δύο φιναλίστ και όπως αντιλαμβάνεσαι η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Όλοι οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν για τον νικητή (ανεβάζουν συνεχώς posts στο Instagram), ενώ κάποιοι έκανα και το πρώτο τους reunion μετά την επιστροφή τους. Πάνος Θεοδώρου, Νικόλας Αγόρου, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Εύη Σαλταφερίδου έγιναν πολύ καλοί φίλοι μετά την ανακατανομή των ομάδων και απ’ ό,τι φαίνεται η φιλία αυτή κρατάει ακόμη.

Οι πρώην παίκτες του Survivor συναντήθηκαν εχθές το βράδυ κι έβγαλαν μία ομαδική φωτογραφία, γράφοντας μάλιστα και το hashtag «μαχητές». Την εν λόγω φωτογραφία ανέβασε στο δικό του account ο Πάνος Θεοδώρου, με όλους τους να δείχνουν χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι που βρέθηκαν. Έλειπε βέβαια ο Ηλίας, όμως σε δύο μέρες θα τον δούμε ξανά στα social.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Πόσο μεγάλωσε! Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει την κόρη της στο Instagram