So hot! Hailey Baldwin και Justin Bieber, στην πιο τρυφερή και sexy πόζα τους ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
So hot! Hailey Baldwin και Justin Bieber, στην πιο τρυφερή και sexy πόζα τους ever

Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά

Δεν θα σου κρύψουμε πως είχαμε αγχωθεί κάπως μετά την τελευταία εμφάνιση του Justin Bieber στη Νέα Υόρκη, και πιστέψαμε πως κάτι κακό συνέβη για να βρέθηκε σε αυτήν την άθλια κατάσταση. Κι ενώ το μυστήριο παραμένει, το ζευγάρι μας αποδεικνύει, πως μεταξύ τους τουλάχιστον είναι όλα καλά.

Και πως θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τέτοια πληροφορία, όταν βλέπουμε την τρυφερή και super sexy φωτογραφία που ανέβασε ο Justin Bieber στο Instagram account του. Το νεαρό ζευγάρι που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του την προηγούμενη Κυριακή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και απολαμβάνουν ένα καυτό θα λέγαμε Σαββατοκύριακο αγκαλιά σε ένα τζακούζι.

Δες και αυτό: Τι συμβαίνει; Ο Justin Bieber εθεάθη σε «άθλια» κατάσταση στη Νέα Υόρκη και όλοι απορούν

Ο 24χρονος τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram πριν από μερικές ώρες μία φωτό με την Hailey, στην οποία φιλιούνται τρυφερά, μέσα σε ένα τζακούζι. Φυσικά και τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τον Odell Beckham Jr. να σχολιάζει: «Η αγάπη είναι πραγματική...να προσέχεις την «αδερφή» μου, ενώ τα likes μέσα σε έξι ώρες άγγιξαν 5μιση εκατομμύρια likes.

Απ’ ό,τι φαίνεται οι δύο stars είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο. Ελπίζουμε ωστόσο κι εκείνο το τηλεφώνημα του Justin να μην ήταν σοβαρό ή κακό για την σχέση τους.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Ημέρα αποκαλύψεων: Η Kris Jenner εξομολογήθηκε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή της