Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει αν ζηλεύει στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει αν ζηλεύει στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα

Και πως νιώθει όταν εκείνος λόγω ρόλου φιλάει άλλες γυναίκες;

Εάν είχες ονειρευτεί ποτέ να πάρεις συνέντευξη από κάποιον αγαπημένο σου ηθοποιό, τραγουδιστή κλπ της ελληνικής showbiz, τώρα μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα μέσα από το Instagram account σου, αν φυσικά ακολουθείς τους αγαπημένους σου stars. Βλέπεις την τελευταία εβδομάδα στα stories, υπάρχει μία καινούργια ρύθμιση, στην οποία κάποιος μπορεί να ζητήσει να του κάνουν ερωτήσεις και εκείνος μετά με την σειρά του να απαντήσει σε αυτές.

Μετά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μέσα από αυτό αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα δεν είναι σε σχέση και η Ρούλα Ρέβη απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων της και μάλιστα μερικές ήταν και πολύ ενδιαφέρουσες. Η φωτογράφος και μαμά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα παιδιά της και την οικογένεια της και μας είπε πόσο της αρέσει η φωτογραφία.

Δες και αυτό: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε το αν έχει σχέση με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο

Το πιο σημαντικό όμως στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα, όταν κάποιος/α την ρώτησε ν ζηλεύει, ήταν η αφοπλιστική και ειλικρινέστατη απάντηση της, στην οποία έλεγε πως του έχει εμπιστοσύνη (+1 στη Ρούλα από εμάς). Όσο για το πως αισθάνεται όταν ο σύζυγός της λόγω δουλειάς φιλάει άλλες γυναίκες, εκείνη απλά απάντησε, πως το μόνο που θέλει είναι πλένεται. Λογικό το βρίσκουμε!

Φυσικά κλείνοντας να σου πούμε, πως ο Αποστόλης ήταν αυτός που έκανε το καμάκι στην Ρούλα!

Δες τις φωτογραφίες με τις απαντήσεις της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Survivor 2 τελικός: Η επόμενη μέρα και η αποθέωση του Ηλία στο Twitter