Αυτό πάει πολύ! Η δήλωση του Justin Bieber για την σχέση του με την Hailey ήταν υπερβολική

Αυτό πάει πολύ! Η δήλωση του Justin Bieber για την σχέση του με την Hailey ήταν υπερβολική

Δε νομίζεις πως βιάζεται κάπως;

Τα πάνω κάτω έχει φέρει εδώ και μία εβδομάδα η ανακοίνωση του αρραβώνα της Hailey Baldwin με τον Justin Bieber. Γνωρίζαμε πως εδώ κι έναν μήνα που έχουν επανασυνδεθεί τα πήγαιναν πολύ καλά, όμως δεν περιμέναμε με τίποτα να αρραβωνιαστούν και να θέλουν να παντρευτούν. Η ερωτική εξομολόγηση που έκανε ο 24χρονος στο νεαρό μοντέλο μας συγκίνησε είναι η αλήθεια και σχεδόν ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Δες και αυτό: So hot! Hailey Baldwin και Justin Bieber, στην πιο τρυφερή και sexy πόζα τους ever

Και όπως σου προαναφέραμε δεν σκέφτονται μόνο τον γάμο άμεσα, αλλά και την οικογένεια εν γένει. Ναι καλά κατάλαβες, ο Justin θέλει να γίνει σύντομα μπαμπάς και γι’ αυτό ανυπομονεί να παντρευτεί με την καλή του. Και δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά ο ίδιος, ο οποίος μέσω κοντινής πηγής αναφέρει πως ήξερε πάντα πως η Hailey είναι η μοναδική και θέλει μαζί της να φτιάξει οικογένεια.

justinbieber 36149387 646689162331352 5702587903222218752 n

Κάπως υπερβολική βρίσκουμε βέβαια αυτήν τη δήλωση του, αλλά ποιες είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τα θέλω του Justin. Αν εκείνος νιώθει έτοιμος να γίνει μπαμπάς εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, αν και κάπου στο βάθος πιστεύουμε πως είναι απλά μία φήμη και τίποτα παραπάνω.

Διάβασε ακόμη: Η throwback φωτογραφία της Kim Kardashian και το επικό σχόλιο θαυμαστή της