Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το Survivor 1 που πρέπει να δεις

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το Survivor 1 που πρέπει να δεις

Αναμνήσεις ενός χρόνου

Το Survivor 2 έριξε αυλαία την περασμένη Παρασκευή, με τον Ηλία Γκότση να αναδεικνύεται νικητής του reality επιβίωσης. Η Κατερίνα Δαλάκα, που ήταν η δεύτερη φιναλίστ, έφτασε στην πηγή, όμως τελικά δεν κατάφερε να πιει νερό. Ο Ηλίας έκανε την πρώτη ανάρτησή του στα social media, όμως πριν από αυτό πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν το δικό τους throwback από το περσινό Survivor.

Μπορεί φέτος να έχουμε δει περισσότερες παρασκηνιακές φωτογραφίες απ’ ότι πέρυσι, όμως πάντα ό,τι δημοσιεύεται θα έχει μία ιδιαίτερη αξία, συναισθηματική ή μη. Μία τέτοια αδημοσίευτη –έως τώρα- φωτογραφία ανέβασε πριν από λίγη ώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μας έδειξε ένα στιγμιότυπο από το περσινό Survivor, στην οποία «πρωταγωνιστούν» οι «Διάσημοι» Bo, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι 4 «επιζώντες» των Διασήμων λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και λίγο πριν ο Ντάνος γίνει ο Survivor της χρονιάς. «Σαν αυτές τις στιγμές τίποτα. Καλό βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις», έγραψε στην φωτογραφία της η Ευρυδίκη, και πραγματικά μας θύμισε πολύ όμορφες στιγμές.

Διάβασε ακόμη: Ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε φωτογραφία με τον αδερφό του & δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ποιος