Ο Liam Hemsworth απαντάει στις φήμες περί χωρισμού: Τι συμβαίνει τελικά;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Liam Hemsworth απαντάει στις φήμες περί χωρισμού: Τι συμβαίνει τελικά;

Αναμένουμε με αγωνία

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, δεν είναι καν τρεις οι φορές που έχει κυκλοφορήσει φήμη πως ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus χωρίζουν, χωρίς ποτέ βέβαια να έχει βάση η εν λόγω είδηση. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως και αυτήν τη φορά δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο, ειδικά μάλιστα όταν το ζευγάρι είναι καλύτερα από ποτέ. Όσον αφορά βέβαια στην φήμη για τον γάμο τους, θα μας επιτρέψεις να μην τη πιστεύουμε, μιας και από το 2016 ακούμε πως οι δυο stars παντρεύονται και κουφέτα πουθενά.

Ας αφήσουμε όμως αυτό το πονεμένο θέμα του γάμου στην άκρη και ας ασχοληθούμε με την είδηση του χωρισμού, η οποία δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Ο Liam Hemsworth είναι έξαλλος με αυτά τα δημοσιεύματα και αποφάσισε να κλείσει τα στόματα δημοσιεύοντας στο Instagram account του ένα βίντεο με την σύντροφό του Miley μέσα από το αυτοκίνητο να τραγουδούν και να διασκεδάζουν.

Δες και αυτό: Έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της & τα αρνητικά σχόλια, η star ποζάρει γυμνή στο Instagram

False alarm κορίτσια μου! Το αγόρι αυτό δεν είναι ελεύθερο τελικά και μας το αποδεικνύει μέσα από τα social media του. Ο κούκλος ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι μαζί –ακόμη- αγαπημένοι και τρελά ερωτευμένοι. Όταν χωρίζουν σίγουρα, οριστικά και αμετάκλητα να ξέρεις πως θα το μάθουμε σε χρόνο dt.

Διάβασε ακόμη: Το φαρμακερό tweet της αδερφής της Meghan Markle και το καρφί σε εκείνη και την βασιλική οικογένεια