H απαίτηση που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ για τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας

Πατούλια Κατερίνα
H απαίτηση που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ για τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας

Τι έχει ζητήσει η βασίλισσα;

Έχουμε δει την ξεχωριστή σχέση που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ με τα παιδιά και τα εγγόνια της αλλά δεν γνωρίζουμε με σιγουριά τι δεσμό έχει με τα δισέγγονά της που όλο και πληθαίνουν και πόσο αυστηρή είναι με τον πρίγκιπα Γεώργιο και Louis και την πριγκίπισσα Charlotte.

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, η βασίλισσα αγαπά πολύ όλα τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας και βασική της επιθυμία είναι όλα να μεγαλώνουν όσο πιο φυσιολογικά γίνεται, όσο το δυνατό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Ken Wharfe, πρώην σωματοφύλακας της Diana, η Βασίλισσα απαιτεί τα παιδιά να μην έχουν μεγάλη επαφή με τη δημοσιότητα από νωρίς και πεποίθησή της είναι πως μόλις τα παιδιά συνειδητοποιήσουν μόνα τη θέση τους, θα φερθούν ανάλογα.

Πάντως, όσον αφορά τις υποχρεώσεις των παιδιών, η ιστορικός που μελετά τη βασιλική οικογένεια, Eilers Koenig υποστηρίζει μιλώντας στο Hello, πως τα παιδιά, θα μάθουν μέχρι την ηλικία των 5 εκτός από το να χαιρετούν το κοινό, να υποκλίνονται μπροστά στη βασίλισσα!

Διάβασε ακόμα: Ποιά Βεατρίκη; Ο πρίγκιπας Harry έχει μυστικό Instagram account με αυτό το ψευδώνυμο