Τις νέες εξελίξεις για τη σχέση της Selena Gomez δεν τις περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τις νέες εξελίξεις για τη σχέση της Selena Gomez δεν τις περίμενες με τίποτα

Ή μήπως τις περίμενες;

Η εβδομάδα που διανύσαμε ήταν αρκετά περίεργη και όλο εκπλήξεις, ειδικά μάλιστα αν σκεφτείς πως το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν ο αρραβώνας του Justin Bieber με την Hailey BaldwinJustin Bieber με την Hailey Baldwin. Και όπως είδες αυτήν τη φορά δεν ήταν ψέμα, καθώς τόσο οι μπαμπάδες των δύο stars, όσο και οι ίδιοι το επιβεβαίωσαν μέσα από τα social media.

Άξια αναφοράς βέβαια ήταν και η αντίδραση της Selena Gomez, η οποία μόλις ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον αρραβώνα, έκανε ότι δεν άκουσε την ερώτηση και προχώρησε προς το αυτοκίνητό της. Και κάπου εδώ θα μείνουμε στην 25χρονη τραγουδίστρια, καθώς έχουμε και εξελίξεις γύρω από την φημολογούμενη σχέση της.

Δες ακόμη: H απάντηση της Selena για τον αρραβώνα του Justin είναι πιο άβολη από όσο φαντάζεσαι

Η αλήθεια είναι πως χαρήκαμε στο άκουσμα του νέου ξεκινήματος στη ζωή της και θέλαμε να είναι και πάλι σε σχέση, όμως δυστυχώς οι νέες εξελίξεις δεν είναι αυτές ακριβώς που περιμέναμε. Νέα δημοσιεύματα λοιπόν αναφέρουν, πως η νεαρή τραγουδίστρια είναι ακόμη ελεύθερη και πως οι φήμες που την ήθελαν να βγαίνει με τον αδερφό της καλύτερης της φίλης Caleb Stevens, δεν ευσταθούν.


https://www.instagram.com/p/BlJoBFpgCGe

Μία πηγή μάλιστα από το κοντινό της περιβάλλον ανέφερε στο People, πως ο Caleb και η Selena δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο πολύ καλοί φίλοι. Κρίμα, μας στεναχώρησε αυτό το νέο.


https://www.instagram.com/p/BlJYifsBTW1

Διάβασε και αυτό: Τι να πει κανείς γι’ αυτό το σώμα; Δες την 33χρονη με ολόσωμο μαγιό