What? Η Angelina Jolie βγήκε ραντεβού στα τυφλά & την παράτησαν στη μέση της βραδιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
What? Η Angelina Jolie βγήκε ραντεβού στα τυφλά & την παράτησαν στη μέση της βραδιάς

Άβολο

Πάνε σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χώρισαν, ακολουθώντας πια διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους και διατηρώντας μία απλή τυπική επικοινωνία. Και μπορεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Brad να τα έχει βρει ξανά με τη Jennifer Aniston, η Angie όμως παραμένει ακόμη ελεύθερη.

Ίσως και να μην ήταν βέβαια τώρα που το σκεφτόμαστε, αν το ραντεβού που είχε κάνει είχε όμορφη κατάληξη. Ναι ναι, η Angelina Jolie βγήκε ραντεβού στα τυφλά και δυστυχώς δεν πήγε όπως ίσως να περίμενες. Η 43χρονη ηθοποιός πιάστηκε κορόιδο και την πάτησε άσχημα όταν πριν από μερικές ημέρες, κανόνισε να βγει ραντεβού στα τυφλά με φίλο φίλου.

Δες ακόμη: Μπορεί η Chiara Ferragni να βοηθήσει την Ελλάδα μετά τις φωτιές; Δεν φαντάζεσαι τι κίνηση έκανε

Σύμφωνα με το National Enquirer, τη συνάντηση κανόνισε ένας παλιός γνωστός της στο Λονδίνο, κλείνοντας της ραντεβού με έναν αρκετά εύπορο χρηματιστή, του οποίου τα στοιχεία φυσικά παραμένουν άγνωστα. Όμως, το ραντεβού αυτό, δεν ήταν και ότι καλύτερο της συνέβη ποτέ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω κύριος την παράτησε στα κρύα του λουτρού.

Και μάλιστα με τον κλασικό άνανδρο τρόπο. Μετά από μισή ώρα συζήτησης χρησιμοποίησε το παλιό κλασικό κόλπο -aka, πήρε τηλέφωνο, προσποιήθηκε επείγουσα δουλειά- και είπε πως έπρεπε να φύγει. Και η Angie σαν πρωτάρα την πάτησε κι έμεινε μόνη κι έρημη στα κρύα του λουτρού.

Άβολο λιγάκι δεν συμφωνείς;

Διάβασε ακόμη: Ο γάμος που περιμέναμε τόσα χρόνια έγινε και δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα