Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να γίνει και πάλι μαμά για 7η φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να γίνει και πάλι μαμά για 7η φορά

Μόλις βγει το διαζύγιό της

Η Angelina Jolie, όπως κι εσύ γνωρίζεις, είναι μαμά έξι παιδιών έχει όμως πολλή αγάπη να δώσει ακόμη, όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν. Και είναι έτοιμη να γίνει και πάλι μαμά, για 7η φορά μόλις τελειώσει τα γυρίσματα για το Maleficent 2 και ολοκληρωθεί η διαδικασία της κηδεμονίας με τον Brad Pitt.

Ο Maddox, ο Pax, η Zahara, η Shiloh, η Vivienne και ο Knox, θα πρέπει να κάνουν χώρο στο δωμάτιό τους για ένα αδερφάκι ακόμη, αγόρι ή κορίτσι. Ενώ η Angelina Jolie και ο Brad Pitt βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, σχετικά με την κηδεμονία των έξι τους παιδιών, η 43χρονη ηθοποιός σκέφτεται να προσθέσει ένα ακόμη μέλος στη μεγάλη της οικογένεια.

Δες ακόμη: What? Η Angelina Jolie βγήκε ραντεβού στα τυφλά & την παράτησαν στη μέση της βραδιάς

Η Angie σχεδιάζει να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί μόλις τελειώσει με τα γυρίσματα και τη προώθηση του Maleficent 2. Σύμφωνα με μία πηγή, αυτό είναι το σύνδρομο της «άδειας φωλιάς» που έχει επηρεάσει τόσο την ηθοποιό, μιας και τα παιδιά της πλέον έχουν μεγαλώσει και δεν την χρειάζονται τόσο πολύ πια.

«Η Angelina ήθελε πάντα να βοηθήσει τους Σύριους πρόσφυγες», αναφέρει μία πηγή στο περιοδικό OK! «Θέλει πραγματικά να το κάνει, ραγίζει η καρδιά της, κάθε φορά που βλέπει ένα παιδί να υποφέρει. Έχει ακόμη πολλή αγάπη να δώσει». Και είμαστε σίγουρες πως θα αργά ή γρήγορα θα το κάνει.

Διάβασε και αυτό: Jennifer Aniston:Κλείνει στόματα με τη δήλωσή της, 5 μήνες μετά το χωρισμό της

DPG Network