Brangelina: Το διαζύγιο τους δυσκολεύει και η Angie χάνει μία μεγάλη μάχη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brangelina: Το διαζύγιο τους δυσκολεύει και η Angie χάνει μία μεγάλη μάχη

Το πρόβλημα με την δικηγόρο της και η απάντηση της

Πριν από δύο χρόνια –παρά έναν μήνα- η Angelina Jolie και ο Brad Pitt σόκαραν όλον τον πλανήτη με την απόφασή τους να χωρίσουν έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής, έξι παιδιά και δύο χρόνια έγγαμου βίου. Σαν τώρα θυμόμαστε τον σάλο που δημιουργήθηκε και τα προβλήματα που απέκτησε ο Brad Pitt, κατηγορούμενος, πως φερόταν άσχημα και πως βιαιοπραγούσε σε σύζυγο και παιδιά.

Η Angie κέρδισε την προσωρινή κηδεμονία των παιδιών, απαγορεύοντας στον ηθοποιό να τα πλησιάζει, με το δικαστήριο αργότερα όμως να δίνει δικαιώματα και στον Brad.

Δες και αυτό: Κανείς δεν είχε παρατηρήσει αυτό που συμβαίνει στον Brad Pitt, ανάλογα με την σύντροφό του

Μάλιστα το τελευταίο περίπου δίμηνο τα παιδιά τους (εκτός του Maddox) μένουν μαζί του, αφού η Angelina έπρεπε να εγκατασταθεί προσωρινά στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας της, Maleficent 2. Κι εκεί που νομίζαμε πως όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους έπειτα από δύο χρόνια και πως η έκδοση του διαζυγίου είναι πιο κοντά από ποτέ, συνέβη το αναπάντεχο. Η υπόθεση έχει δυσκολέψει τόσο, που η δικηγόρος της 43χρονης ηθοποιού, αποφάσισε να τα παρατήσει. Και αυτό δεν το λες και καλή εξέλιξη, ειδικά αν αυτό σημαίνει, πως μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση και να χάσει η Angie τα παιδιά.

Το TMZ μάλιστα αναφέρει σε δημοσιεύματά του, πως η Angie έχει γίνει πολύ άγρια και πως σκοπεύει να κάνει τα πάντα προκειμένου να «εξαφανίσει» οποιαδήποτε σχέση και επαφή του Brad Pitt με τα παιδιά τους. Και αυτό εμείς το λέμε χτύπημα κάτω από την μέση. Ευτυχώς όμως η διάσημη ηθοποιός πήρε θέση (ο εκπρόσωπός της βασικά) και ξεκαθάρισε πως το δημοσίευμα του TMZ είναι ψευδές και πως η δικηγόρος της, Laura Wasser, δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την υπόθεση, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.

Ας ελπίσουμε όλοι σε ένα happy end μέσα στον επόμενο μήνα.

Διάβασε ακόμη: Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να γίνει και πάλι μαμά για 7η φορά