Απίστευτο! Οι γιοι της Shakira έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι υπέροχοι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απίστευτο! Οι γιοι της Shakira έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι υπέροχοι

Με τέτοιους γονείς λογικό

Μπορεί τον περασμένο Σεπτέμβρη να κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη Shakira και τον Gerard Pique να χωρίζουν, όμως όπως μπορείς πλέον να δεις και μόνη σου, όλο αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της Barcelona, όχι μόνο δεν χώρισαν, αλλά είναι και πιο αγαπημένοι από ποτέ μαζί με τους γιους τους, οι οποίοι έχουν πραγματικά μεγαλώσει πάρα πολύ.

Και φυσικά είναι δύο κουκλάκια ζωγραφιστά. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όταν έχεις για γονείς την θεά Shakira και τον κούκλο Gerard Pique. Οι δύο stars είναι μαζί από το 2010 και το 2013 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, τον Milan, ο οποίος είναι πλέον πέντε χρονών. Δύο χρόνια αργότερα η Κολομβιανή έμεινε και πάλι έγκυος, μεγαλώνοντας και ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία με τον 3 ετών –πλέον- Sasha.

GettyImages 499063484

H Shakira, ανέβασε πριν από μερικές ώρες μία φωτογραφία στο επίσημο account της στο Instagram, με τους δύο γιους της και πραγματικά πάθαμε σοκ με το πόσο έχουν μεγαλώσει αυτά τα δύο αντράκια. Τόσο ο Milan, όσο και ο Sasha, φορούσαν ασπρόμαυρα ρούχα με ένα δερμάτινο γιλέκο με την Shakira να γράφει στη λεζάντα της: «We rock too Mommy!». Πάντως δεν πρέπει να έχει κανείς από τους δύο γονείς παράπονο για το που μοιάζουν τα παιδιά, αφού ο Milan είναι ίδιος με τον Gerard Pique και ο μικρός Sasha πιστό αντίγραφο της Shakira.

Δες τη φωτογραφία στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Brangelina: Το διαζύγιο τους δυσκολεύει και η Angie χάνει μία μεγάλη μάχη