Αυτό δεν το περίμενες! Ο πρίγκιπας Harry πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση για τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό δεν το περίμενες! Ο πρίγκιπας Harry πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση για τη Meghan Markle

Και έχουμε την αίσθηση ότι άργησε πολύ να το κάνει

Μπορεί να την χαρακτηρίζουμε απρόσμενη, όμως καθόλου αψυχολόγητη δεν ήταν η συγκεκριμένη κίνηση και απόφαση του πρίγκιπα Harry. Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση με τη σύζυγό του και Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle και το θέμα με τον πατέρα της έχει εντελώς εκτροχιαστεί και έχει ξεπεράσει πολλά όρια. Γι’ αυτό και ο Harry ανέλαβε καθήκοντα και αποφάσισε κάτι πολύ σημαντικό και ίσως λυτρωτικό.

Μην περιμένεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού να δεις κάπου ξανά σε δημόσια εμφάνιση τον Harry και τη Meghan, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να απομακρυνθεί για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Και αν μας ρωτάς, αυτό πιστεύουμε θα κάνει πολύ καλό στη Δούκισσα, μιας και η ψυχολογία της τελευταία δεν είναι και στα καλύτερά της.

Δες και αυτό: Το παλάτι στο στόχαστρο! Τι συνέβη και όλοι μιλούν αρνητικά για την royal οικογένεια;

Η reporter Katie Nicholl αποκάλυψε για το Vanity Fair, πως ο Harry ανησυχεί πολύ γι’ αυτό το buzz που έχει συγκεντρωθεί γύρω από τη Meghan και είναι πολύ άβολο το επίπεδο ενδιαφέροντος για εκείνη. «Ανησυχεί πως υπάρχει πολλή υστερία γύρω από την Meghan και θέλει να επαναφέρει λίγο την κατάσταση», ανέφερε μια πηγή.

Από την άλλη ένας φωτογράφος που βρέθηκε στο κύπελο πόλο στο Sentebale στο Windsor τις προάλλες –όταν και το ζευγάρι αντάλλαξε το τρυφερό φιλί- εξήγησε πως «ήταν ολοφάνερο πως δεν ήθελαν καθόλου τον Τύπο να βρίσκεται κοντά τους». Και τους καταλαβαίνουμε είναι η αλήθεια. Από τότε που παντρεύτηκαν δεν σταμάτησαν λεπτό να απασχολούν τα μέσα. Ελπίζουμε μετά από αυτήν την κίνηση του Harry να φτιάξουν τα πράγματα.

Διάβασε ακόμη: Ποιό επώνυμο θα πάρουν τα παιδιά του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle