Το παλάτι στο στόχαστρο! Τι συνέβη και όλοι μιλούν αρνητικά για την royal οικογένεια;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το παλάτι στο στόχαστρο! Τι συνέβη και όλοι μιλούν αρνητικά για την royal οικογένεια;

Τι συνέβη με το Instagram account;

Όπως ήδη ξέρεις και θυμάσαι η Meghan Markle είχε χθες τα γενέθλιά της, τα οποία και πέρασε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, στον γάμο του παιδικού του φίλου στο Surrey, τον οποίο και πάντρεψε. Η Δούκισσα του Sussex, εκθαμβωτική όπως πάντα έκλεψε τις εντυπώσεις και αν δεν την είδες ακόμη, τότε πρέπει να κάνεις ένα κλικ εδώ.

Κι ενώ περιμέναμε να είναι όλα τέλεια και αψεγάδιαστα στο Παλάτι συνολικά, αλλά και στο εσωτερικό της βασιλικής οικογένειας, λόγω της χθεσινής ημέρας, εκείνοι βρίσκονται στο στόχαστρο και δέχονται διαδικτυακά πυρά από θαυμαστές –ή και μη- για μία συγκεκριμένη ανάρτηση. Και μάντεψε ποιά είναι αυτή; Το Παλάτι ανέβασε χθες μία φωτογραφία στο account του Kensington στο Instagram προκειμένου να ευχηθεί στη Δούκισσα του Sussex χρόνια πολλά.

Δες και αυτό: Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex ζει σε μία κόλαση και έχει σχεδόν αρρωστήσει

Ωστόσο, η φωτογραφία που επέλεξε να ποστάρει δεν ήταν και τόσο κολακευτική για τη Meghan και φάνηκε κάπως πρόχειρο όλο αυτό και πως το έκαναν απλά και μόνο για να βγάλουν την υποχρέωση. Το ίδιο παρατήρησαν και αρκετοί fans, οι οποίοι σχολίασαν κάτω από την φωτογραφία. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι haters γενικά (aka αυτοί που δεν συμπαθούν τη Meghan), οι οποίοι σχολίασαν με πολύ αρνητικό τρόπο τη φωτογραφία, αποκαλώντας σε πολλά σημεία την 37χρονη ρατσιστικά ως μαύρη.

Ευτυχώς όμως οι υποστηρικτές ήταν πολύ περισσότεροι, που τα αρνητικά σχόλια καλύφθηκαν και έμειναν μόνο αυτά που εκθείαζαν τη Δούκισσα του Sussex. Την αλήθεια μας θα την πούμε πάντως, θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιήσει μία πολύ πιο όμορφη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Γιατί η πριγκίπισσα Charlotte φοράει μόνο φορέματα;