New couple alert; Τα καυτά φιλιά που αντάλλαξε το νέο ζευγάρι, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New couple alert; Τα καυτά φιλιά που αντάλλαξε το νέο ζευγάρι, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης

Μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της

Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση, πως το διάσημο –πρώην- supermodel της Victoria’s Secret και ο σύζυγό της, χώρισαν έπειτα από δέκα χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιών που απέκτησαν μαζί. Και μπορεί κάποια στιγμή να ακούστηκε κάτι για επανασύνδεση, όμως αυτό ήταν μόνο για χάρη των παιδιών τους.

Άλλωστε η 37χρονη καλλονή που πριν από μερικούς μήνες «κρέμασε τα φτερά» της έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη και νέο σύντροφο στη ζωή της και αν δεν μας πιστεύεις οι νέες φωτογραφίες, στις οποίες και απαθανατίστηκε το αποδεικνύει περίτρανα. Η Alessandra Ambrosio δεν είναι πλέον single και τα καυτά φιλιά που αντάλλαξε με το νέο της αμόρε είναι η απόδειξη που θες.

4F172B9700000578 6060251 Passionate clinch On Monday Alessandra Ambrosio was spotted pack m 1 1534267967620

Ο Ιταλός Nicolo Oddi, είναι ο νέος σύντροφος της διάσημης καλλονής και με μία γρήγορη ματιά από τις φωτογραφίες που είδαμε, είναι φουλ ερωτευμένη. Τα παθιασμένα φιλιά που εθεάθησαν να δίνουν άλλωστε, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Η 37χρονη star φτιάχνει και πάλι τη ζωή της, πιθανότατα στο πλευρό του Nicolo, όμως ακόμη δεν έχουμε τίποτα επίσημο, πέρα από τις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω.

Δες και αυτό: Κλείνουμε τα μάτια μας. Η Kim Kardashian με το πιο κιτς outfit ever

Photo credits: Dailymail