Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τον αρραβώνα της Priyanka Chopra και του Nick Jonas

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τον αρραβώνα της Priyanka Chopra και του Nick Jonas

Είναι υπέροχοι μαζί

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas ανακοίνωσαν κι επίσημα πια τον αρραβώνα τους και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μόλις έναν μήνα σχέση είχε το διάσημο ζευγάρι, πριν ο νεαρός τραγουδιστής αποφασίσει να κάνει την πολυπόθητη πρόταση στην αγαπημένη του.

Και αφού της έκανε έκπληξη πέφτοντας στα γόνατα, την ημέρα των γενεθλίων της, προχώρησαν άμεσα και στους αρραβώνες. Μέσα στην εβδομάδα οι γονείς του Nick Jonas και ο ίδιος ταξίδεψαν ως την Ινδία, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή, με τον τραγουδιστή να ανεβάζει εχθές στο Instagram account του μια φωτογραφία, συστήνοντας μας την μέλλουσα κυρία Jonas.

Δες και αυτό: Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε κι επίσημα τον αρραβώνα του κι εμείς «λιώσαμε» με την φωτογραφία του

Έχουμε όμως και άλλες φωτογραφίες από την ιδιαίτερη και «μυστική» τελετή και από το «πάρτι» αρραβώνων τους που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ξέρουμε ποια είναι ακριβώς τα έθιμα τους, όμως η ενδυμασία τους είναι υπέροχη και το σίγουρο είναι πως θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα βίντεο από την όμορφη αυτή στιγμή τους.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian φοράει το πιο μικροσκοπικό μαγιό ever και η απώλεια βάρους της είναι πια εμφανής

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr