Γιατί η Meghan Markle δεν θα παρευρεθεί στα βραβεία Emmy φέτος;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί η Meghan Markle δεν θα παρευρεθεί στα βραβεία Emmy φέτος;

Της αναγνωρίζουμε ότι φέρθηκε πολύ σωστά

Και το βραβείο για την καλύτερη ερμηνεία πηγαίνει στη ... Meghan Markle! Η 37χρονη ηθοποιός απέρριψε ευγενικά μια πρόσκληση που έλαβε για να παρακολουθήσει τα 70α ετήσια βραβεία Emmy το Σεπτέμβριο με τους πρώην συνάδελφους της από το Suits, και αυτό όχι επειδή δεν ήθελε να πάει, αλλά επειδή η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Harry της είπαν όχι.

«Η Meghan περίμενε πως και πως γι’ αυτήν την έξοδό της με τον Harry, αλλά δυστυχώς το Παλάτι δεν το επέτρεψε», αναφέρει μία πηγή αποκλειστικά στο Life&Style. «Υπάρχει ένα συγκεκριμένος προγραμματισμός ταξιδιών, τώρα που είναι Δούκισσα και προφανώς δεν γινόταν να ακυρωθούν, ούτε να μη δώσει το παρών». Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μια απογοήτευση την ένιωσε.


https://www.instagram.com/p/6F7y9JNo-V

Αν και η Meghan, έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που υποβλήθηκε για Emmy (για την δουλειά της στο Suits), δεν κατάφερε να κερδίσει μια υποψηφιότητα. Ελπίζει όμως κάποια στιγμή να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για το ανθρωπιστικό της έργο, το οποίο θα μπορέσει να της χαρίσει ένα βραβείο Emmy. Κάπως έτσι λοιπόν, αφού η Βασίλισσα και ο Harry έδωσαν αρνητική απάντηση για την πρόσκληση, δεν θα τη δούμε στο κόκκινο χαλί των βραβείων τον επερχόμενο Σεπτέμβρη.

Διάβασε ακόμη: Έξαλλος ο Κάρολος με την Ελισάβετ! Η επιθυμία της Βασίλισσας & η ανάμειξη της Meghan Markle

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr