Έξαλλος ο Κάρολος με την Ελισάβετ! Η επιθυμία της Βασίλισσας & η ανάμειξη της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλος ο Κάρολος με την Ελισάβετ! Η επιθυμία της Βασίλισσας & η ανάμειξη της Meghan Markle

Τι πιστεύεις πως έχει συμβεί;

Πρόσφατα μάθαμε πως ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να αποτραβηχτεί για το υπόλοιπο του καλοκαιριού με τη Meghan Markle, προκειμένου να σταματήσει λίγο ο κόσμος και τα tabloids γενικότερα να ασχολούνται μαζί τους, όμως φαίνεται πως δεν τα έχει καταφέρει και πολύ καλά, αφού το όνομα της συζύγου του, εξακολουθεί να ακούγεται και να εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις.

Πάντα τη διαφορά και τον μεγάλο ντόρο κάνουν οι υποθέσεις με τον πατέρα της Thomas Markle, όμως αυτήν τη φορά θα αναφερθούμε σε εκείνη και την βασίλισσα Ελισάβετ. Και πιο συγκεκριμένα σε μία επιθυμία της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει κάνει έξαλλο τον πρίγκιπα Κάρολο. Προφανώς πρόκειται για fake news, όμως δεν μπορούμε να μην σου μεταφέρουμε ότι διαβάσαμε. Που ξέρεις άλλωστε; Μπορεί και να ισχύει.

Δες και αυτό: Η μόνη προϋπόθεση της Meghan για να μιλήσει στον πατέρα της και η άστοχη κίνηση του Thomas Markle

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μία επιθυμία και αυτή είναι, η Meghan Markle να μπορεί να κληρονομήσει μέρος της περιουσίας της –η οποία μεταξύ μας δεν είναι και λίγη-. Στα 485 εκατομμύρια δολάρια ανέρχεται μέχρι στιγμής η περιουσία της Ελισάβετ και η Δούκισσα του Sussex βρίσκεται μέσα στους διεκδικητές αυτής.

GettyImages 984543532

Όπως καταλαβαίνεις ο πρίγκιπας Κάρολος είναι έξαλλος, που η μητέρα του έχει πάρει μία τέτοια απόφαση. Ο Κάρολος θα είναι αυτός που θα πάρει το μεγαλύτερος μέρος αυτής, όταν η Ελισάβετ φύγει από τη ζωή, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει σκεφτεί και τους υπόλοιπους. Σύμφωνα με το In Touch μέσα στη λίστα με τους δικαιούχους (πες το και διαθήκη αν θες) η βασίλισσα έχει συμπεριλάβει και τη νέα της εγγονή, Meghan Markle, παρά το γεγονός πως η 37χρονη είναι παντρεμένη μόνο μερικούς μήνες με τον Harry.

Αυτό φυσικά δεν άρεσε καθόλου στον Κάρολο, ο οποίος επιμένει πως η μητέρα του θα πρέπει να γνωρίσει καλύτερα τη Meghan, προτού πάρει κάποια βιαστική απόφαση. Έχει κι αυτός τα δίκια του δε λέμε, αλλά ποιος να πάει κόντρα στη βασίλισσα;

Διάβασε ακόμη: Kate Middleton-Meghan Markle: Το κρυφό μυστικό από τον βασιλικό γάμο που τις ενώνει