Με ποια είδαμε στην Τήνο τον νικητή του Survivor και... δεν ήταν η κοπέλα του;

Με ποια είδαμε στην Τήνο τον νικητή του Survivor και... δεν ήταν η κοπέλα του;

Ποιά είναι η μυστηριώδης κοπέλα;

Μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην Τήνο πέρασε ο νικητής του Survivor, παρέα με τα δύο αδέρφια του Θοδωρή και Έλενα, οργώνοντας κυριολεκτικά το νησί της Μεγαλόχαρης. Ο Ηλίας Γκότσης έκανε διακοπές στις Κυκλάδες και μας απέδειξε πως εκτός από πολύ καλός αθλητής, ξέρει και πώς να διασκεδάζει αφού πέρασε από τα περισσότερα γλέντια του νησιού.


https://www.instagram.com/p/BmY56ocgrmF

Εκτός όμως από τα δύο αδέρφια του είχε και μία ακόμη παρέα. Ένα όμορφο και γοητευτικό κορίτσι με την οποία περνούσε πολύ χρόνο, όσο παρέμεινε στο νησί. Και για να σε προλάβουμε, να σου πούμε πως δεν ήταν η σχέση του, αλλά ένα άλλο κορίτσι. Και όπως καταλαβαίνεις δεν μείναμε άπραγες, ψάξαμε την βρήκαμε και θα τη δεις λίγο παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/Bmq3uvpALkk


https://www.instagram.com/p/BlelrGpFQbr

Διάβασε ακόμη: Ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε φωτογραφία με τον αδερφό του & δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ποιος


https://www.instagram.com/p/BjXZvN0FYZ8

Ο νικητής του Survivor και η Ελισάβετ περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, απολάμβαναν βουτιές στην Κολυμπήθρα -μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Τήνου- και μας απέδειξαν πως ξέρουν και πολύ καλές ρακέτες. Δεν γνωρίζουμε αν είναι μόνο φίλοι ή και κάτι παραπάνω (αυτό θα το απαντήσει ο ίδιος) όμως η οικειότητα μεταξύ τους ήταν εμφανής.


https://www.instagram.com/p/BbUA8bonQNr

Μέχρι να μας λύσει κάποιος την απορία και να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει –και εάν συμβαίνει κάτι- δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες της Ελισάβετ από το Instagram account της.


https://www.instagram.com/p/BU_qc3Lh1Ua


https://www.instagram.com/p/BU7ba4YBXJV

Δες και αυτό: Γιατί ξαφνικά έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton;