Μα δες πόσο πολύ φούσκωσε: Η 39χρονη star μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα δες πόσο πολύ φούσκωσε: Η 39χρονη star μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει

Δες τη σε μία σπάνια εμφάνισή της

Ήταν αρχές Απριλίου, όταν η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδάκι, και αυτήν ήταν μία από τις πιο απρόσμενες εγκυμοσύνες του Hollywood για το 2018. Η 39χρονη star διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

Οι εμφανίσεις της από τον Απρίλιο κι έπειτα έγιναν πολύ σπάνιες –νομίζουμε τότε την είδαμε για τελευταία φορά- και είναι κάτι απολύτως λογικό και αποδεκτό. Την Κυριακή ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να βολτάρει σε ένα πάρκο στη γειτονιά SoHo του Μανχάταν μαζί με την οικογένεια της και εντυπωσιαστήκαμε, με το πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της.

Διάβασε ακόμη: Πλάκα μας κάνει; Κι όμως, η διάσημη ηθοποιός είναι 5 μηνών έγκυος

Η Claire Daness ήταν τελείως αμακιγιάριστη και φορούσε για την βόλτα της αυτή, ένα μακρύ ριγέ φόρεμα, το οποίο τόνιζε ιδιαίτερα θα λέγαμε, την πολύ φουσκωμένη της κοιλίτσα. Δεν γνωρίζουμε σε ποιον μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται, όμως αν κρίνουμε από το μέγεθος της κοιλίτσας της, πιστεύουμε πως γεννάει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

4F6BD0C700000578 6100531 image m 120 1535314904606

Τον επόμενο μήνα η ηθοποιός και ο σύζυγός της γιορτάζουν την 9η επέτειο του γάμου τους και το μόνο που ανυπομονούν, είναι να κρατήσουν το μωράκι τους αγκαλιά.

Δες κι εσύ τις φωτογραφίες τα παρακάτω και πες μας, δεν έχει φουσκώσει πολύ;

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle κέρδισε την αγάπη του George και της Charlotte, κάνοντας κάτι απρόσμενο