Σκούρα τα πράγματα για την Angelina Jolie: Τι συνέβη στις διαδικασίες του διαζυγίου;

Σκούρα τα πράγματα για την Angelina Jolie: Τι συνέβη στις διαδικασίες του διαζυγίου;

Πόσα προβλήματα ακόμη θα παρουσιαστούν;

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που μάθαμε μία θετική είδηση στο διαζύγιο των Brangelina από τότε που χώρισαν, όμως η χαρά μας δεν κράτησε πολύ. Μπορεί οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν να θέλουν το ζευγάρι να έχει βρει μία μέση οδό για την κηδεμονία των παιδιών, τώρα όμως ένα νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο Jolie.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Angelina jolie φέρεται να έδιωξε την δικηγόρο της Laura Wasser, με την οποία και δούλευε το διαζύγιο με τον Brad, και αυτό γιατί η κατάσταση συνεχώς αναζωπυρωνόταν με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστή δουλειά. Η εκπρόσωπος της ηθοποιού ανέφερε πως πλέον συνεργάζεται με τη Samantha Bley Dejean, καθώς η εμπειρία και ο σκοπός της είναι η προστασία και το καλύτερο συμφέρον των παιδιών. Φυσικά κι εκτιμά τη συνεργασία της Laura όλο αυτό το διάστημα, όμως η αλλαγή αυτή έπρεπε να γίνει για χάρη των παιδιών της.

Δες και αυτό: Δεν φαντάζεσαι τι θα κάνει η Jen Aniston για να βοηθήσει τον Brad Pitt κόντρα στην Angelina Jolie

Είναι η δεύτερη φορά αυτή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που αναφέρεται πως υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους, όμως την πρώτη φορά η είδηση διαψεύστηκε. Κύρια αιτία της αποχώρησης της φαίνεται να είναι ένα περιστατικό που αναφέρει πως ο Brad δεν ήταν συνεπής και έντιμος ως προς τις υποχρεώσεις του στα παιδιά (κάτι που εκείνος αρνήθηκε). Η Samantha φρόντισε το θέμα και έκλεισε την υπόθεση και οδήγησε κατά κάποιον τρόπο τη Laura σε παραίτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, πλέον αρμόδια της υπόθεσης είναι η Samantha και όλοι περιμένουμε την στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα πως το διαζύγιο τους εκδόθηκε. Μια κάποια ανακούφιση, όλοι θα τη νιώσουν.

Διάβασε ακόμη: Angelina μου εσύ; Η star φόρεσε κάτι το οποίο σίγουρα δεν περίμενες