Παντρεύεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η φωτό τους με το ζευγάρι και το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη

Παντρεύεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η φωτό τους με το ζευγάρι και το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη

Λες να είναι η επόμενη;

Στα τέλη του πρώτου Survivor, εκεί στις ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας γεννήθηκε ένας -μεγάλος απ’ ότι είδαμε στην πορεία- έρωτας. Αυτός του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Έκτοτε το ζευγάρι είναι αχώριστο και μας χαρίζει κάθε τόσο τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές στο Instagram.

Φυσικά ως φίλοι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν εχθές από τον γάμο τους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάλιστα, πριν από λίγη ώρα ανέβασε μία φωτογραφία στο account του στο Instagram, με τους τέσσερις τους, η οποία όμως άφηνε κάποιο υπονοούμενο. Ή τουλάχιστον αυτήν την αίσθηση έχουμε.

«Η ζωή σας #sakischristina ένα μεγάλο World party χωρίς κανένα Survivor στο δρόμο σας!!!
Λαμπεροί και ευτυχισμένοι για παντα όπως σας είδα εχθές!????❤️
Διπλά χαρούμενος που ο γάμος σας έγινε στον τόπο μου!!», έγραψε ο Βασάλος στη λεζάντα του, όμως το «ζουμί» της φωτογραφία ήταν αλλού.

Στο σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη δηλαδή, όπου έγραψε: «Η @chrismpo μου δίνει την ανθοδέσμη της ή είναι ιδέα μου @costavasaloshd; ? @sakiswp», με τον Σάκη Τανιμανίδη φυσικά να απαντά στην ερώτησή της: «@evridiki_valavani Δεν ειναι ιδεα σου Ευριδικη μου...ειναι ξεκαθαρο οτι σου δινει την ανθοδεσμη!!! ? #VasaloparetoKoritsi».


https://www.instagram.com/p/BnOcGcaHHQf

Ο Κωνσταντίνος δεν φάνηκε κάπου να απαντά, όμως το μήνυμα δόθηκε. Λες να είναι η Ευρυδίκη η επόμενη;

Δες παρακάτω στις φωτό τα σχόλια.

Διάβασε ακόμη: Το Survivor στη Σίφνο: Ο «Ντάνος» ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία του γάμου