Μόλις αποκαλύφθηκε! Αυτό είναι το όνομα που έδωσαν στον σκύλο τους Meghan Markle & Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις αποκαλύφθηκε! Αυτό είναι το όνομα που έδωσαν στον σκύλο τους Meghan Markle & Harry

Από πού όμως το εμπνεύστηκαν;

Πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα μάθαμε πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προχώρησαν στην υιοθεσία ενός νέου κατοικίδιου σκύλου, ο οποίος αφενός θα κάνει παρέα στον Guy (τον beagle σκύλο της Δούκισσας του Sussex που ήρθε μαζί της στο Λονδίνο) και αφετέρου θα μοιράζει τον χρόνο του τόσο στο διαμέρισμα του ζευγαριού, όσο και στο παλάτι και την εξοχική κατοικία τους στο Cotswolds.

Και μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη το Labrador Retriever που υιοθέτησε το πριγκιπικό ζεύγος (θα είναι σίγουρα υπέροχος) μάθαμε όμως το φύλο και το όνομά του. Σύμφωνα με το People, που επιβεβαιώνει και την πληροφορία, το όνομα του νέου μέλους είναι Oz.

Δες ακόμη: Poor Meghan! Η Kate Middleton σημείωσε μία πρωτιά κόντρα στην αγαπημένη Δούκισσα του κόσμου

Meghan Markle news new dog black labrador 1490741

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, ποια ήταν η έμπνευση για το όνομα του σκύλου, αλλά ίσως είναι μία αναφορά στην πρώτη επίσημη βασιλική περιοδεία του ζευγαριού, η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτό το φθινόπωρο. Σου θυμίζουμε πως θα επισκεφθούν την Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι, το Βασίλειο της Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία. Η Αυστραλία είναι μάλιστα και το μέρος όπου θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα Invictus Games.

Το όνομά του θα μπορούσε επίσης να έχει λογοτεχνική προέλευση: ένα γνωστό ποίημα του 1818 από τον Percy Shelley το «Ozymandias», διερευνά τη μοίρα του Αιγύπτιου ηγεμόνα Ραμσή του δεύτερου και αναφέρει: «Ονομάζομαι Ozymandia, βασιλιάς των βασιλιάδων».

Όποια και να ήταν η έμπνευση του, το Oz ακούγεται πολύ ωραίο και ανυπομονούμε να τον δούμε σε φωτογραφίες με τον Guy και το ζευγάρι. Μέχρι τότε μπορείς να απολαύσεις μερικές φωτογραφίες της Δούκισσας με τον Guy από το Instagram της, πριν το απενεργοποιήσει.

Διάβασε και αυτό: Επιστρέφει στην τηλεόραση η Meghan Markle και θα έχει ρόλο - έκπληξη

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr