Γιατί φέτος δεν είδαμε φωτογραφίες του πρίγκιπα George από την επιστροφή στο σχολείο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί φέτος δεν είδαμε φωτογραφίες του πρίγκιπα George από την επιστροφή στο σχολείο;

Καμία χαριτωμένη φωτογραφία με στολή φέτος

Ο πρίγκιπας George μέσα στην εβδομάδα ξεκίνησε το σχολείο και επίσημα, όμως αυτήν τη φορά δεν είχαμε καμία αξιολάτρευτη φωτογραφία από αυτήν την πρώτη μέρα του στο σχολείο. Το παλάτι του Kensington δεν έδωσε στη δημοσιότητα κανένα πορτραίτο του 5χρονου πρίγκιπα, έξω από το Thomas Battersea όπως την περσινή χρονιά.

Και κάπου εδώ κάνουμε την εξής ερώτηση: γιατί συνέβη αυτό; Ο λόγος λοιπόν έχει να κάνει με την ιδιωτική ζωή του νεαρού πρίγκιπα ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει το Town & Country. Όπως αναφέρει η βασιλική εκπρόσωπος Emily Nash, στο Hello: «Η στιγμή του πρίγκιπα George στο σχολείο είναι μια ιδιωτική στιγμή και επειδή ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge πέρυσι μοιράστηκαν την πρώτη του φωτογραφία στο δημοτικό, δεν σημαίνει πως θα το κάνουν κάθε χρόνο».

Δες και αυτό: Η πριγκίπισσα Charlotte μεγάλωσε αρκετά και μάντεψε τι ετοιμάζεται να κάνει

Πηγές ανέφεραν στο People μία παρόμοια ιστορία. Το εν λόγω site λέει πως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πάντα θεωρούσαν το σχολείο ως μία ιδιωτική περιοχή, όπου ο George και η Charlotte, θα μπορούν να μεγαλώνουν χωρίς πίεση και με ελευθερία.

Ψέματα δεν θα σου πούμε, μια απογοήτευση την νιώσαμε, μιας και θέλαμε πάρα πολύ να δούμε τον George την πρώτη μέρα επιστροφής του στο σχολείο.

Διάβασε ακόμη: Δύσκολες ημέρες περιμένουν την Kate Middleton και η εξήγηση θα σε πείσει