Kate Middleton: Η συμβουλή που έδωσε στη Meghan Markle για να αποκτήσει παιδιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate Middleton: Η συμβουλή που έδωσε στη Meghan Markle για να αποκτήσει παιδιά

Τι συζήτησαν οι δύο δούκισσες;

Η ανάγκη απόκτησης παιδιού για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, φαίνεται πως είναι πια κάτι πολύ σημαντικό και η Δούκισσα του Sussex δεν σταματά να το συζητά με τους φίλους της και να παίρνει συμβουλές, από αυτούς που έχουν ήδη παιδιά. Μέσα σε αυτούς φυσικά ήταν και η Kate Middleton, η οποία έδωσε τη δική της συμβουλή στη Meghan.

H Meghan αναζητάει από τους φίλους της τις καλύτερες συμβουλές που θα αυξήσουν τις πιθανότητες να γίνει μαμά πιο γρήγορα και φυσικά η Δούκισσα του Cambridge δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτούς. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoodLife, η Kate Middleton είπε στη Meghan να πίνει περισσότερο τσάι. Αυτή ήταν η μεγάλη συμβουλή που της έδωσε.

Ωστόσο επειδή πλέον η Meghan πίνει το τσάι της τακτικά, δεν είναι πολύ σίγουρη, πως αυτό θα τη βοηθήσει πραγματικά και θα κάνει κάποια ιδιαίτερη διαφορά στις προσπάθειες της. Ωστόσο, φυσικά ευγνωμονεί την Kate για την προσπάθεια της και τη συμβουλή της ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Πραγματικά πλέον πιστεύουμε, πως όταν η Meghan μείνει έγκυος και το μάθει θα κηρυχτεί η μέρα της ανακοίνωσης, ως επίσημη αργία.

Δες και αυτό: Royal alert: 4 πράγματα που δεν γνώριζες για τη διατροφή της Kate Middleton