Η αποκάλυψη της Kris Jenner για την εγκυμοσύνη της Kylie, θα σε κάνει να συγκινηθείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Kris Jenner για την εγκυμοσύνη της Kylie, θα σε κάνει να συγκινηθείς

Μα δεν είναι πολύ τρυφερό;

Τα νέα επεισόδια του KUWTK είναι όλο εκπλήξεις και κάθε μέρα μαθαίνουμε και από κάτι καινούργιο. Μετά την ανάληψη της κηδεμονίας της True από την Kim (αν συμβεί κάτι στην Khloe) και την επιθυμία της Kourtney Kardashian να αποκτήσει τέταρτο παιδί, έρχεται η Kris Jenner να κάνει μία αποκάλυψη, η οποία πραγματικά μας συγκίνησε.

Και τελικά αναρωτιόμαστε, υπάρχει κάτι που μία γυναίκα δεν μπορεί να κάνει; Αν κρίνουμε από την Kris, η απάντηση είναι μάλλον όχι, αφού εκείνη εκτός από μαμά και μάνατζερ της οικογένειάς της, έγινε όπως αποκάλυψε και μαία, αφού ήταν εκείνη που βοήθησε την κόρη της Kylie Jenner, να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Σε ένα βίντεο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο που παίχτηκε εχθές, η Kris Jenner παραδέχεται και αποκαλύπτει, πως ήταν αυτή που τράβηξε την μικρή Stormi από την κοιλιά της μαμάς της. Και εδώ κάπου σε ρωτάμε, υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό για μία γυναίκα; Μπορεί η αντίδραση της Kim, να μην ήταν η αναμενόμενη, όμως εμάς η είδηση αυτή μας συγκίνησε.

Δες το βίντεο παρακάτω.



Διάβασε ακόμη: H Κhloe είναι στα καλύτερα της με τον Tristan τελικά και υπάρχει σέξι βίντεο του ζευγαριού