Το Παλάτι, μόλις έκανε μία σημαντική ανακοίνωση για την Kate Middleton

Το Παλάτι, μόλις έκανε μία σημαντική ανακοίνωση για την Kate Middleton

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν

Όπως ήδη γνωρίζαμε εδώ και αρκετούς μήνες, η Kate Middleton, απείχε από κάθε είδους event και κοινωνική εκδήλωση, και αυτό γιατί είχε λάβει άδεια μητρότητας από τον Απρίλιο που έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, τον πρίγκιπα Louis.

Η άδειά της αυτή ήταν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει πως από τον Οκτώβριο η Δούκισσα του Cambridge θα είναι και πάλι κοντά μας. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το Παλάτι, που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της Kate Middleton στα κοινά, και κατ’ επέκταση στις ζωές μας.

Αυτό το είδες; Η πριγκίπισσα Charlotte μόλις μας χάρισε την καλύτερη γκριμάτσα ever

«Η Δούκισσα του Cambridge θα επισκεφθεί το Sayers Croft Trust Forest School και το Wildlife Garden στο Paddington, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού και ανυπομονούμε να τη δούμε. Να σου αναφέρουμε μόνο πως μετά την γέννηση του Louis, η Kate είχε έξι μήνες άδεια, ωστόσο την είδαμε σε επιλεγμένες εμφανίσεις, όπως ο βασιλικός γάμος του Harry με τη Meghan, η βάφτιση του γιού της, αλλά και η εμφάνισή της στον γάμο της φίλης της, Sophie Carter, πριν από μερικές ημέρες.

Δες και αυτό: Η Kate Middleton έκανε δημόσια εμφάνιση μετά από δύο μήνες, όμως άλλος έκλεψε την παράσταση

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr