Η Kate Middleton αποκάλυψε, τι λατρεύει να κάνει για ώρες, με τον George και τη Charlotte

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton αποκάλυψε, τι λατρεύει να κάνει για ώρες, με τον George και τη Charlotte

Και δεν το λες και πολύ συνηθισμένο

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η Kate Middleton έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ως royal και πάλι, μετά την επιστροφή της από την άδεια μητρότητας που είχε λάβει τον Απρίλιο, όταν και έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπα Louis. Η εμφάνιση της δεν είχε κάτι τόσο εντυπωσιακό, όσο ίσως φαντάζεσαι, είχε όμως μία πολύ τρυφερή κα γλυκιά αποκάλυψη που έκανε στη συνέχεια.

Η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκε το Sayers Croft Forest School και το Wildlife Garden στο Paddington και πάνω σε μία συζήτηση που είχε με τους καθηγητές, αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της ασχολία, και με ποια παίζει για ώρες με τον πρίγκιπα George και τη Charlotte. Σου δίνουμε μόνο ένα hint και σου λέμε πως δεν είναι και πολύ συνηθισμένο αυτό που κάνει με τα παιδιά της.

Δες και αυτό: Στο μαιευτήριο η Pippa Middleton! Η λεπτομέρεια που τη συνδέει με την αδερφή της Kate

Ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν φοβία με το συγκεκριμένο έντομο, η Kate και τα δύο μεγάλα παιδάκια της (George-Charlotte) λατρεύουν να πηγαίνουν για κυνήγι αραχνών. Ναι, καλά διάβασες, τόσο ο George, όσο και η Charlotte, δεν φοβούνται καθόλου τις αράχνες και τους αρέσει πολύ να τις κυνηγούν και να παίζουν μαζί τους. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στο Paddington, η ίδια η Kate ανέφερε πως στα παιδιά αρέσει πολύ να ψάχνουν για αράχνες και άλλα μικρά «τερατάκια» στον κήπο.

Όπως μπορείς να διακρίνεις τα παιδιά της Kate και του William, εκτός από χαριτωμένα, είναι και αρκετά αλλόκοτα και ατρόμητα.

Δες ακόμη: Βαριά λόγια κατά της Kate Middleton: Γιατί την κατηγορούν;

Photo credits: kensingtonroyal