Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύεται, όμως αυτό το μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα πάει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύεται, όμως αυτό το μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα πάει

Μετά την Kate Middleton, ένα ακόμη μέλος δεν θα πάει στον γάμο

Πριν από κάποιους μήνες μάθαμε πως η Kate Middleton ενδεχομένως να μην παρευρεθεί στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, και αυτό γιατί το ίδιο διάστημα γεννάει και η αδερφή της Pippa Middleton. Και δεν είναι ψέμα, αν σκεφτείς πως η μικρή αδερφή τη Δούκισσας του Cambridge έχει ήδη απαθανατιστεί να εισέρχεται στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της.

Σαν να μην έφτανε όμως μόνο η απουσία της Kate Middleton, έχουμε ακόμη ένα μέλος της royal οικογένειας, που δεν θα δώσει το παρών στον δεύτερο βασιλικό γάμο γι’ αυτήν τη χρονιά. Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank, ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου την Παρασκευή στις 12 του μήνα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρολος θα πάει ασυνόδευτος στον γάμο.

Δες αυτό: Η Kate Middleton αποκάλυψε, τι λατρεύει να κάνει για ώρες, με τον George και τη Charlotte

Η Camilla δεν θα παρευρεθεί στον γάμο της ανιψιάς της και υπάρχει σημαντικός λόγος που απέρριψε την γαμήλια πρόσκληση. Μπορεί να φαίνεται τρομερά αγενές, όμως υπάρχει λόγος σοβαρός που συνέβη αυτό. Η δούκισσα της Κορνουάλης θα απουσιάσει την Παρασκευή από την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων της Ευγενίας με τον Jack, γιατί την ίδια ημέρα θα δώσει το παρών σε ένα σχολικό φεστιβάλ φθινοπωρινής σοδιάς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κοντά στο σπίτι της στο Birkhall στη Σκωτία.

Είναι σχεδόν αδύνατο πια να ακυρώσει την εμφάνισή της εκεί, καθώς η 71χρονη είχε επιβεβαιώσει την επίσκεψή της, προτού η Ευγενία οριστικοποιήσει την ημερομηνία του γάμου της. Μένει μόνο να δούμε, εάν πράγματι η Kate Middleton θα είναι εκεί ή όχι.

Διάβασε ακόμη: Η πριγκίπισσα Ευγενία αντέγραψε ακόμη και αυτό από τον γάμο του πρίγκιπα Harry