Κάνε το όπως η Δούκισσα Νομικού: Ο νέος τρόπος για να κάψεις θερμίδες είναι αυτός

Κάνε το όπως η Δούκισσα Νομικού: Ο νέος τρόπος για να κάψεις θερμίδες είναι αυτός

Σου θυμίζει μήπως κάτι;

Η Δούκισσα Νομικού πριν από μία εβδομάδα επέστρεψε κι επίσημα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έξι μήνες, μετά την γέννηση του γιου της Σάββα. Όλο αυτό το διάστημα μας είχε λείψει πάρα πολύ από τα social media, που η παρουσία της δεν ήταν έντονη, πλέον όμως έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητα μας.

Μετά την πασαρέλα στο catwalk της L’Oreal στο Παρίσι, η Δούκισσα Νομικού έχει επιστρέψει δριμύτερη και είναι πιο υπέροχη από ποτέ. Σε ένα από τα τελευταία της story στο Instagram μάλιστα, μας αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο καίει θερμίδες και διατηρείται σε φόρμα.

Δες ακόμη: «Σε αγάπησα πολύ»: Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού στο Instagram

Και είμαστε σίγουρες πως αυτό το είδος γυμναστικής, κάπου το έχεις ξαναδεί. Πριν από κάποιο καιρό η Έβελυν Καζαντζόγλου σου είχε συστήσει το Kangoo, μέσα από το blog της και σίγουρα το είχες ερωτευτεί, όμως δεν είχες την τύχη να το δοκιμάσεις ακόμη.

Σήμερα και η Δούκισσα Νομικού έκανε Kangoo στην αυλή του σπιτιού της, και σιγουρευτήκαμε για τον τρόπο με τον οποίο ξεφορτώνεται τις περιττές θερμίδες. Το κορμί της είναι απλά υπέροχο! Δες στο βίντεο παρακάτω την σημερινή γυμναστική της και πάρε ιδέες. Για να θυμηθείς τι είναι το Kangoo, δεν έχεις παρά να μπεις στο blog της Έβελυν και να μάθεις.

Δες το βίντεο παρακάτω.



Αυτό το είδες; Είναι αυτή η φωτογραφία με την οποία η Αθηνά Οικονομάκου μας πρόδωσε τον 1ο της γάμο;