Βρήκαμε που κάνει μήνα του μέλιτος η Gwyneth Paltrow και είναι απλά ονειρικά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βρήκαμε που κάνει μήνα του μέλιτος η Gwyneth Paltrow και είναι απλά ονειρικά

Δες τι ανέβασε η ηθοποιός

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου η ηθοποιός Gwyneth Paltrow και ο σύντροφός της Brad Falchuk ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία πολύ ιδιαίτερη και prive τελετή στο Hamptons. Μετά την πρώτη της ανάρτηση ως παντρεμένη, η διάσημη ηθοποιός έκανε ακόμη μερικές, από το ταξίδι του μέλιτος της, στο οποίο από ότι καταλάβαμε περνάει υπέροχα και ονειρεμένα.

Δεν γνωρίζαμε που είχαν πάει, μέχρι τη στιγμή που η Gwyneth ανέβασε στο account της μία φωτογραφία, από την περιοχή στην οποία περνάει τις μέρες της με τον αγαπημένο της Brad. Από τις φωτογραφίες φάνηκε πως ο πρώτος προορισμός του ζευγαριού, ήταν η Umbria, μία περιοχή που βρίσκεται κοντά στην Τοσκάνη και τη Λάτσιο, γνωστή για τους μεσαιωνικούς οικισμούς και τα ξεχωριστά κρασιά της.

Η Gwyneth ανέβασε μια φωτογραφία, από μία εξοχή στην περιοχή της Ιταλίας, με τη λεζάντα «Umbrian Sunset» (aka Το ηλιοβασίλεμα της Umbria). Η Vogue αναφέρει πάντως, πως η Ιταλία μοιάζει να είναι αγαπημένος προορισμός του ζευγαριού, μιας κι επισκέφθηκαν ξανά την Umbria το 2017, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε, το ζευγάρι απαθανατίστηκε να κάνει διακοπές στο Capri.


https://www.instagram.com/p/Boj0nrGH9Dx/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Τα σχέδια τους σχετικά με το ταξίδι του μέλιτος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν, πως επισκέφθηκαν και άλλες περιοχές της Ιταλίας, μεταξύ αυτών το Castelluccio, την Ασίζη και την Περούτζια, ενώ ο επόμενος σταθμός τους ήταν το Παρίσι.


https://www.instagram.com/p/Bon-CAKH4xo/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες ακόμη: Τι συμβαίνει με το σώμα της Kendall Jenner; Οι ανησυχητικές φωτογραφίες και τα σχόλια