Πότε ακριβώς θα γεννήσει η Meghan Markle το πρώτο της παιδάκι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πότε ακριβώς θα γεννήσει η Meghan Markle το πρώτο της παιδάκι;

Το πριγκιπικό ζεύγος του Sussex περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι στις 15 Οκτωβρίου του 2018 και πως εκείνο θα έρθει στον κόσμο την Άνοιξη του 2019. Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Meghan ήρθαν 5 μήνες μετά τον γάμο του ζευγαριού στο Windsor και πλέον όλοι περιμένουμε να μάθουμε το φύλο αυτού.

Τα στοιχήματα έχουν ήδη καταλήξει στο ότι είναι κορίτσι, ενώ αυτό είπε και ο πρίγκιπας Harry όταν περίπου ρωτήθηκε τι θα προτιμούσε από τα δύο. Πότε ακριβώς όμως μέσα στην Άνοιξη θα γεννήσει η Δούκισσα του Sussex; Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήταν κοντά τεσσάρων μηνών όταν «έσκασε» η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Αυτό το είδες; Τι κοινό έχει η Μαίρη Συνατσάκη με τη Meghan Markle;

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό ημερολόγιο η Άνοιξη ξεκινά αρχές Μαρτίου και τελειώνει στις 31 Μαΐου. Αν ωστόσο κοιτάξεις το αστρονομικό ημερολόγιο η άνοιξη ξεκινά επίσημα στις 20 Μαρτίου και τελειώνει τον Ιούνιο. Επομένως η Meghan Markle θα γεννήσει κάπου ανάμεσα στον Μάρτιο και τον Ιούνιο.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία που θα γεννηθεί το παιδάκι τους, όμως αν λάβουμε υπόψιν μας τους μήνες κύησης της Meghan υποθέτουμε πως θα γεννηθεί μέσα στον Μάρτιο.

Δες και αυτό: Κινδύνευσε η Meghan Markle στα νησιά Fiji: Χρειάστηκε επέμβαση σωματοφύλακα για να φυγαδευτεί