Survivor 3: Δε θα πιστεύεις ποια θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Σάκη Τανιμανίδη

Survivor 3: Δε θα πιστεύεις ποια θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Σάκη Τανιμανίδη

Πρόκειται ξεκάθαρα για ανατροπή

Μία super είδηση έσκασε πριν από μερικές ημέρες, η οποία αλλάζει πολλά στα μέχρι τώρα δεδομένα που γνώριζες για το Survivor 3. Ναι φυσικά και θα υπάρχει, και φυσικά θα το παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης. Μόνο που φέτος θα υπάρχει και μία έκπληξη στο reality επιβίωσης, η οποία δεν φαίνεται να έχει ενθουσιάσει πολύ τον παρουσιαστή.

Αρχικά να σου πούμε, πως ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, έχει πει πως το φετινό Survivor θα είναι μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας. Η μπλε ομάδα θα είναι οι Έλληνες (οι οποία θα περιλαμβάνει και διάσημους και μαχητές) και η κόκκινη οι Τούρκοι. Τι γίνεται όμως με την παρουσίαση;

Σύμφωνα με το Λοιπόν, ο Acun, θέλει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να είναι συμπαρουσιάστρια του Σάκη Τανιμανίδη. Οι απόψεις και τα δημοσιεύματα, διίστανται κάπως για τον ρόλο της, ο οποίος ενδεχομένως θα είναι συμπληρωματικός και θα τη δούμε στα παρασκήνια. Υπάρχουν ωστόσο και αυτοί που αναφέρουν πως η Κωνσταντίνα μπορεί να παραμείνει στην Ελλάδα μετά το τέλος του My style rocks και να παρουσιάσει το Survivor Πανόραμα.

Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν, ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Δες και αυτό: Άγριο κράξιμο στην τριάδα του GNTM. Ποια είναι η πιο κακιά από τις τρεις;