Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Στοίχημα πως δεν θα το βρεις

Σίγουρα θα νόμιζες πως λίγοι –και καλοί- ήταν οι άνθρωποι που γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle στο ξεκίνημα της, όμως έκανες λάθος. Εκτός από τα κοντινά ης πρόσωπα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, υπήρχε ένα άτομο (από το κοινό πάντα), που έμαθε για την εγκυμοσύνη της Δούκισσας, προτού αυτή γίνει γνωστή.

Στην χθεσινή εμφάνιση της στη Tonga, η Meghan Markle φόρεσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα Theia και μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της, έγινε και η αποκάλυψη. Ο σχεδιαστής του φορέματος Don O’Neill, ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για την εγκυμοσύνη της, πριν αυτή ανακοινωθεί επίσημα από το Παλάτι.

Αυτό το είδες; Ξέρουμε τι χρώμα μάτια θα έχει το μωρό της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry

«Όταν ο στυλίστας της ήρθε και με ρώτησε αν μπορούσα να φτιάξω ένα φόρεμα για την περιοδεία της στην Αυστραλία, σταμάτησα ό, τι κάναμε (το bridal show μου ήταν μόλις μία εβδομάδα μακριά) και αμέσως ξεκινήσαμε να δουλεύουμε για το φόρεμα της Βασιλικής Υψηλότητας της», ανέφερε στο People. Η ομάδα δημιούργησε το φόρεμα σε δύο ημέρες και τo έστειλε στη Δούκισσα, αλλά έλαβαν μια ειδοποίηση, πως χρειαζόταν μια αλλαγή.

«Έπρεπε να το ξανακάνουμε με πρόσθετο χώρο. Καταλάβαμε αμέσως γιατί έπρεπε να υπάρχει αυτός ο πρόσθετος χώρος (είναι συνήθως λόγω της εγκυμοσύνης). Κι έτσι, με λιγότερο από μία εβδομάδα για το νυφικό μου show, όλα τα χέρια ήταν διαθέσιμα για μια ακόμη φορά. Ανακατασκευάσαμε το φόρεμα και εγώ κυριολεκτικά έπρεπε να τρέξω στο Broadway την Παρασκευή το βράδυ για να προλάβω το φορτηγό τη UPS, προκειμένου να στείλουμε το φόρεμα στη Δούκισσα του Sussex».

MEG2 copy


(Η Meghan Markle με το εν λόγω φόρεμα)

Θα πίστευες ποτέ, πως ο σχεδιαστής της ήταν αυτός που θα μάθαινε πρώτος τα νέα της εγκυμοσύνης;

Διάβασε ακόμη: Γιατί η κοιλιά της Meghan Markle φαίνεται μεγαλύτερη τα απογεύματα;