Η Kim Kardashian σε δύσκολη θέση. Οι πιέσεις που δέχεται από τον Kanye West την έχουν αρρωστήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian σε δύσκολη θέση. Οι πιέσεις που δέχεται από τον Kanye West την έχουν αρρωστήσει

Δεν τον λες και πολύ καλά πάντως

Η Kim Kardashian και ο Kanye West δεν κάνουν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις πια, με αποτέλεσμα όλοι να αναφέρουν κατά διαστήματα, πως το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα από το διαζύγιο. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται φυσικά από κανέναν και κάπως έτσι επιστρέφουμε και πάλι στην κανονική ροή των πραγμάτων. Ωστόσο ο Kanye δεν δείχνει να είναι και πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, αφού κάνει και λέει πολλά περίεργα πράγματα, που ανησυχούν ακόμη και την ίδια την Kim.

Το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί το πατρικό του ένστικτο μάλλον και ζητά απεγνωσμένα από την Kim Kardashian να κάνουν κι άλλα παιδιά. Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε η 38χρονη reality star στο τελευταίο επεισόδιο του KUWTK την Κυριακή, ο Kanye την πιέζει τρομερά στο να κάνουν κι άλλα παιδιά.

Αυτό το είδες; Η Kim Kardashian έκανε ξανά ρετούς στη φωτογραφία της και οι fans της έγιναν έξαλλοι

«Ο Kanye θέλει κι άλλα παιδιά και γι’ αυτό με παρενοχλεί και με πιέζει να αποκτήσουμε μερικά ακόμη. Θέλει επτά παιδιά, έχει κολλήσει με αυτόν τον αριθμό. Είναι τρελό. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω, ειδικά στον κόσμο που ζούμε. Είμαι κάπως διστακτική με το να κάνω περισσότερα παιδιά, καθώς με κρατάει ξάγρυπνη τα βράδια, η σκέψη του πως θα επιβιώσουν τα παιδιά μου σε έναν κόσμο σαν και αυτό».

Κάπου εδώ να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδάκια τη North, τον Saint και τη Chicago και είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Τώρα το αν ο Kanye θα εμείνει σε αυτήν του την απόφαση θα το μάθουμε στην πορεία.

Διάβασε ακόμη: Η Kylie Jenner ανέβασε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία της Stormi ever