GNTM Mega Spoiler: Αυτά τα κορίτσια έχουν αποχωρήσει από το Greece's Next Top Model

GNTM Mega Spoiler: Αυτά τα κορίτσια έχουν αποχωρήσει από το Greece's Next Top Model

Και αυτά θα επιστρέψουν

Next Top Model: Ένα reality, μια ιστορία. Από τότε που το GNTM μπήκε στις ζωές μας έχει γίνει η ένοχη απόλαυσή μας, και ο λόγος για τον οποίο ανυπομονούμε να έρχεται η Δευτέρα. Τα spoiler δίνουν και παίρνουν και ενώ έχουμε ήδη δει ποια κορίτσια έχουν αποχωρήσει, δεν μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σου αυτήν την καινούργια πληροφορία που μάθαμε.

Όπως είδες και μόνη σου πλέον έχει δύο αποχωρήσεις την εβδομάδα και αυτό δεν γίνεται για να τελειώσει πιο γρήγορα το reality. Προφανώς οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους και γι’ αυτό συμβαίνει αυτό τις δύο τελευταίες ημέρες. Και αν εχθές σου γράψαμε για την αποχώρηση (και ανατροπή αυτής) της Ιωάννας Σαρρή, σήμερα ερχόμαστε ξανά να σου πούμε πως η μελαχρινή καλλονή είναι πράγματι εκτός παιχνιδιού.

Δες ακόμη: Χαμός στο Instagram της Μέγκι: Τα ρατσιστικά σχόλια και η παράκληση στο account της

Πληροφορίες που κυκλοφορούν, αναφέρουν επίσης πως εκτός σπιτιού ήδη βρίσκεται και η Χριστιάνα Σκούρα και αυτό είναι ίσως η πιο μεγάλη ανατροπή μέχρι αυτήν τη στιγμή. Και τα spoilers δεν σταματούν εδώ, καθώς εκτός από αποχωρήσεις, έχουμε και επιστροφές. Οι πηγές αναφέρουν πως πίσω στο σπίτι στην πορεία του παιχνιδιού -γιατί είμαστε και κάπως πίσω στα επεισόδια- θα δούμε τις Έλντα Λάσκα και Αγάπη Ολαγκμπέκι.

Και μην μας πεις πως αυτό δεν είναι ανατροπή. Κάνε υπομονή λοιπόν, συντονίσου στην τηλεόραση σου και περίμενε τα επόμενα επεισόδια με αγωνία γιατί θα εκπλαγείς.

Διάβασε και αυτό: Greece’s Next Top Model: Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου