Όντως τώρα; Μία εβδομάδα μετά την γέννα και το σώμα της star είναι κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όντως τώρα; Μία εβδομάδα μετά την γέννα και το σώμα της star είναι κάπως έτσι

Μια υπέροχη μαμά με μια υπέροχη κόρη

Έχει περάσει περίπου μία εβδομάδα από τότε που η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και όπως καταλαβαίνεις είναι στην καλύτερη και ομορφότερη φάση της ζωής της. Όταν ήταν ακόμη έγκυος μας είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού της και εμείς απλά περιμέναμε τη στιγμή που θα γεννήσει για να δούμε το χαριτωμένο και γλυκύτατο αυτό κοριτσάκι.

Και πράγματι η Banks Violet –το όνομα που της έδωσαν- είναι το πιο όμορφο και γλυκό κοριτσάκι που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Η Hillary Duff και ο Matthew Koma απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι μαζί και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τους στο Instagram ζουν την απόλυτη ευτυχία με τη μικρή Banks. Εμείς ωστόσο θέλουμε να εστιάσουμε στην πρόσφατη και πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά τη γέννα.

Η 31χρονη απαθανατίστηκε την Παρασκευή στους δρόμους του Los Angeles σχεδόν μία εβδομάδα αφού έφερε στον κόσμο την κορούλα της και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το σώμα της και το πόσο γρήγορα επέστρεψε σχεδόν στα φυσιολογικά της. Η Hilary επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κολάν και ένα πράσινο cropped φούτερ και απλά δεν βρίσκουμε λόγια για να την περιγράψουμε.

Ανανεωμένη, αδυνατισμένη και πολύ ενθουσιασμένη έκανε τις δουλειές της και στη συνέχεια γύρισε πίσω στη νεογέννητη κόρη της. Πάντως όπως αποκάλυψε και η ίδια, την μικρή Banks την έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, γιατί ήθελε να κάνει τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά από την πρώτη της φορά.

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian μόλις ανέβασε την top cute φωτογραφία της

Πληροφορίες-φωτογραφίες: dailymail