Ben Affleck και Jennifer Lopez ξανά μαζί; Αυτό και αν είναι έκπληξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ben Affleck και Jennifer Lopez ξανά μαζί; Αυτό και αν είναι έκπληξη

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

Αυτή η Παρασκευή κλείνει με τον πιο απρόσμενο τρόπο με αυτήν την είδηση που διαβάσαμε. Ήταν σχεδόν αδύνατο να μην τη μοιραστούμε μαζί σου και γι’ αυτό τώρα διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου τέτοια είδηση και να μην αντιδράς άλλωστε.

Και όπως και να το κάνουμε και να μην ήθελες να το σχολιάσεις, όταν βλέπεις στα tabloids πως ο Ben Affleck θέλει ξανά στη ζωή του τη Jennifer Lopez είναι κάτι πραγματικά αλλόκοτο και περίεργο. Ένα από τα tabloids αυτής της εβδομάδας λοιπόν, θέλει τον Ben Affleck να επανασυνδέεται με την πρώτη του αγάπη, την Jennifer Lopez, τώρα που είναι ελεύθερος και από το νόμο.

Δεν θέλουμε όμως να αγχώνεσαι και να τρομάζεις γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα του Gossip Cop αυτή η υποψία σχέσης δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η JLo δεν τον έχει συγχωρήσει από το 2004 που χώρισαν και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν τον θέλει πίσω στη ζωή της. Κι επιπλέον γιατί να αφήσει τον Alex Rodriguez για τον Ben Affleck;

Όπως καταλαβαίνεις σε ενδεχόμενο debate προτιμάμε ξεκάθαρα τον Alex Rodriguez.

Διάβασε ακόμη: Oι αποκαλύψεις της διάσημης ηθοποιού για τον πραγματικό χαρακτήρα της Meghan Markle