Η πρώτη εμφάνιση της star μετά τον χωρισμό της, δεν ήταν αυτή που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη εμφάνιση της star μετά τον χωρισμό της, δεν ήταν αυτή που περίμενες

Όλο εκπλήξεις το κορίτσι αυτό

Μετά από δύο περίπου χρόνια σχέσης, έναν αρραβώνα και ένα δαχτυλίδι αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων, η star χώρισε και κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερη, ωραία και φουλ ανανεωμένη θα λέγαμε. Μπορεί να μάθαμε κάπως ετεροχρονισμένα γι’ αυτόν τον χωρισμό, μιας κι έχει συμβεί περίπου έναν μήνα τώρα, όμως ακόμη κι έτσι το σοκ ήταν εξίσου μεγάλο.

Δεν μας είχαν δώσει ούτε ένα δείγμα για να καταλάβουμε πως κάτι δεν πάει καλά στην σχέση τους και γι’ αυτό και εκπλαγήκαμε τόσο από την συγκεκριμένη είδηση. Η Paris Hilton και ο Chris Zylka δεν είναι πλέον ζευγάρι και ο χωρισμός αυτός έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο. Όχι μόνο για το γεγονός πως χώρισαν, αλλά και για το ότι η Paris δεν έχει επιστρέψει ακόμη στον πρώην της το πανάκριβο δαχτυλίδι που της είχε πάρει.


https://www.instagram.com/p/Bqg569nFZ6C

Ωστόσο η 37χρονη δεν το φοράει πλέον και αυτό το είδαμε και στις νέες φωτογραφίες που απαθανατίστηκε στην πρώτη της έξοδο μετά τον χωρισμό. Η Paris έδειχνε πάρα πολύ ανανεωμένη και χαρούμενη και δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελάει. Και ναι αυτή της η εμφάνιση ήταν αρκετά απρόσμενη, αφού μετά από έναν τρίτο χωρισμό περιμέναμε να τη δούμε κάπως καταβεβλημένη.


https://www.instagram.com/p/Bqgy_uxgyI6

Τελικά η διάσημη κληρονόμος μας απέδειξε πως καθόλου δεν επηρεάστηκε από τον χωρισμό αυτό και είναι και πάλι πιο καλά από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/BqguOJaHjiB

Διάβασε ακόμη: Η star χώρισε, όμως η κίνηση που έκανε θα συζητηθεί όσο καμία