Η πρόταση γάμου του Nick Jonas στην Priyanka, δεν ήταν όπως όλες οι άλλες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρόταση γάμου του Nick Jonas στην Priyanka, δεν ήταν όπως όλες οι άλλες

Ίσως η πιο μοναδική και ξεχωριστή πρόταση

Μετά τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τον περασμένο Μάιο, το 2018 μας επεφύλασσε ακόμη μία έκπληξη. Έναν γάμο έκπληξη που απ’ ό,τι φαίνεται θα κλείσει τη χρονιά αυτή, με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra είναι ζευγάρι περίπου από τα μέσα Ιουνίου και σχεδόν μετά από δύο μήνες αρραβωνιάστηκαν. Επτά μήνες αργότερα οι δυο stars παντρεύονται και αυτός είναι ίσως ο πιο απρόσμενος, αλλά και γρήγορος γάμος της χρονιάς.

Η ημερομηνία του γάμου τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γάμος τους θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ινδία. Αυτό που εμείς θέλουμε όμως να μοιραστούμε μαζί σου, είναι το πώς ακριβώς έκανε την πρόταση ο Nick Jonas.

Η Priyanka βρίσκεται στο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Δεκεμβρίου και φυσικά παραχώρησε και μία συνέντευξη στο περιοδικό. Αυτά που είπες όμως ούτε τα περιμένεις, ούτε τα φαντάζεσαι. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε πως ο Nick γονάτισε μπροστά της και της έκανε την πρώτη μέρα που τη γνώρισε την πρόταση λέγοντάς της: «Είσαι πραγματική! Που ήσουν όλη μου τη ζωή»;

priyanka chopra vogue cover story 01

Η Ινδή ηθοποιός αναφέρει επίσης πως ποτέ δεν ήθελε να προδίδει την προσωπική της ζωή και γι’ αυτό κρατούσε κρυφές τις σχέσεις της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το είχε πάντα σαν κανόνα της ζωής της. Ο Nick Jonas έβγαλε το κορίτσι που έκρυβε μέσα της και γι’ αυτό τον λατρεύει φυσικά.

Λες πράγματι αυτό το Σαββατοκύριακο να έχουμε γάμο;

Διάβασε ακόμη: Η True Thompson είπε την πρώτη της λεξούλα και η Khloe δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα