Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού έρχεται! Αυτόν το γάμο στο Hollywood, δεν τον περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού έρχεται! Αυτόν το γάμο στο Hollywood, δεν τον περίμενες

Πόσες εκπλήξεις ακόμη μας περιμένουν;

Το 2018 ήταν μία χρονιά από αυτές που έφεραν όχι μία, όχι δύο, αλλά πολλές εκπλήξεις. Εγκυμοσύνες, χωρισμοί, γάμοι, όλα τα είχε το Hollywood και οι εκπλήξεις μάλλον δεν θα σταματήσουν μέχρι η χρονιά να μας αποχαιρετίσει σε λίγες ημέρες. Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε, ένας από τους πιο απρόσμενους –αν μας ρωτάς- γάμους της χρονιάς και όσο περιμέναμε τις λεπτομέρειες, μάθαμε κάτι καινούργιο, που επίσης μας σόκαρε.

Όσο εμείς περιμέναμε να μάθουμε πληροφορίες και να δούμε φωτογραφίες από τον γάμο της Priyanka Chopra και του Nick Jonas, έπεσε μπροστά μας μία φωτογραφία, που μαρτύρησε ένα γάμο που θα γίνει σε μερικούς μήνες από τώρα. Το 2018 και το 2019, φαίνεται να είναι η χρονιά της οικογένειας Jonas, αφού μετά την Priyanka και τον Nick Jonas, παντρεύεται σε λίγους μήνες και η Sophie Turner με τον αρραβωνιαστικό της, Joe Jonas.

Βέβαια αυτό θα μας πεις πως συζητήθηκε αρκετά από τον περασμένο Οκτώβρη (του 2017) που της έκανε την πρόταση, ωστόσο ποτέ δεν μάθαμε λεπτομέρειες και αν αυτό θα συμβεί πραγματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly, το καλοκαίρι του 2019 η ηθοποιός του GoT και ο νεαρός τραγουδιστής θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και κάπως ανυπομονούμε γι’ αυτόν τον γάμο.

Ο life coach Mike Bayer, ανέβασε στο Instagram account του ένα βίντεο, το οποίο έδειχνε ένα κουτί που είχε χαραγμένα χρυσά γράμματα το: «Sophie and Joe 2019 France» και αυτό προφανώς είναι και η πρόσκληση του ζευγαριού. Το βίντεο πλέον δεν υπάρχει, ωστόσο κάποιος πρόλαβε και έκανε ένα screenshot τη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω.

Υπομονή ως το καλοκαίρι λοιπόν, για έναν ακόμη γάμο έκπληξη.

Δες τη φωτογραφία στη gallery.

Διάβασε ακόμη: #Nickyanka: Δες τις φωτό που ανέβασαν στα social media Priyanka και Nick Jonas