Πιο λαμπεροί από ποτέ! Η πρώτη εμφάνιση της Priyanka Chopra & του Nick Jonas ήταν ονειρική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο λαμπεροί από ποτέ! Η πρώτη εμφάνιση της Priyanka Chopra & του Nick Jonas ήταν ονειρική

Δες το νιόπαντρο ζευγάρι

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το καλύτερο για την Priyanka Chopra και τον Nick Jonas, οι οποίοι μετά από ένα τριήμερο γιορτής και διαφόρων τελετών ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην περιοχή Jodhpur του Ρατζαστάν της Ινδίας. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η χριστιανική τελετή, ενώ την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η ινδουιστική τελετή. Τη Δευτέρα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το διάσημο ζευγάρι στην πρώτη του εμφάνιση ως παντρεμένοι.

Σήμερα σύμφωνα με τις πληροφορίες το ζευγάρι θα παραθέσει μία δεξίωση στο Δελχί όπου και έφτασε χθες το πρωί μετά το τριήμερο γλέντι του γάμου τους. Η 36χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα κομψό σμαραγδένιο πράσινο sari για την αναχώρησή της, ενώ μας έδειξε και τα δύο νέα γαμήλια δαχτυλίδια τους μετά την ανταλλαγή όρκων.


https://www.instagram.com/p/Bq7iXiFg0w_

Η Priyanka έδειχνε εκπληκτική στο μεταξωτό πράσινο sari της με τα κεντημένα λουλούδια, ενώ μας έδειξε την περίτεχνη διακόσμηση Henna στα χέρια της, η οποία ήταν μία από τις πολλές παραδόσεις στις οποίες πήρε μέρος το Σαββατοκύριακο. Το διάσημο ζευγάρι έδειχνε τρομερά αγαπημένο και ερωτευμένο αποδεικνύοντας μας για μία ακόμη φορά πως είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλο.


https://www.instagram.com/p/Bq7dOOcgaVG

Δες τις φωτογραφίες από την πρώτη τους εμφάνιση στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού έρχεται! Αυτόν το γάμο στο Hollywood, δεν τον περίμενες