Εκθαμβωτικοί! Δες για πρώτη φορά τις φωτογραφίες από τον γάμο Priyanka Chopra-Nick Jonas

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εκθαμβωτικοί! Δες για πρώτη φορά τις φωτογραφίες από τον γάμο Priyanka Chopra-Nick Jonas

Υπέροχο νυφικό

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο απρόσμενους γάμους αυτής της χρονιάς, και αυτός δεν ήταν άλλος από της Priyanka Chopra και του Nick Jonas. Μόλις επτά μήνες μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και εμείς βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους.

Όπως σου είχαμε αναφέρει και μέσα στο σαββατοκύριακο το ζευγάρι είχε ζητήσει να μην βγουν φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των δύο τελετών και αυτό ακριβώς συνέβη, μιας και δεν επιτρεπόταν η είσοδος κάμερας και κινητών τηλεφώνων με κάμερες. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν μπορούσαμε να έχουμε από πουθενά φωτογραφικό υλικό από εκείνο το εορταστικό διήμερο.

Ευτυχώς όμως τόσο η Priyanka, όσο και ο Nick Jonas ανέβασαν από μία φωτογραφία στο Instagram account τους κι έχουμε την πρώτη εικόνα από τον γάμο τους. «Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου», έγραψε ο Nick Jonas στη λεζάντα των φωτογραφιών του, ενώ η Priyanka έγραψε: «Το για πάντα ξεκινάει τώρα».


https://www.instagram.com/p/Bq-FKcAHyXN

Στο σημείο αυτό, να σου πούμε πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το υπέροχο και εκθαμβωτικό νυφικό της Priyanka Chopra, το οποίο ήταν του οίκου Ralph Lauren και είχε ένα πέπλο μήκους 22 μέτρων. Ας μην πούμε άλλα όμως, και ας σε αφήσουμε να δεις τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Πιο λαμπεροί από ποτέ! Η πρώτη εμφάνιση της Priyanka Chopra & του Nick Jonas ήταν ονειρική