Και πάλι μαζί; Katie Holmes και Suri Cruise ξεπέρασαν τα προβλήματα τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και πάλι μαζί; Katie Holmes και Suri Cruise ξεπέρασαν τα προβλήματα τους

Τα πάνε πλέον καλύτερα

Η Katie Holmes είναι μία από αυτές τις star του Hollywood που διατηρούν χαμηλό προφίλ και δεν θέλει να γίνεται βορά στα μέσα ενημέρωσης και στα tabloids. Οι φορές που τη βλέπουμε σε έξοδό της, είτε με τον Jamie Foxx, είτε με την κόρη της Suri είναι ελάχιστες, γι’ αυτό και οι φωτογραφίες αυτές είναι πάντα συλλεκτικές.

Αυτή λοιπόν που η Katie απαθανατίστηκε στο Jingle Ball στη Νέα Υόρκη παρέα με την κόρη της, ήταν από αυτές τις σπάνιες φορές που μόλις σου αναφέραμε. Μαμά και κόρη μπήκαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και διασκέδασαν στο event αυτό με την καρδιά τους. Η 12χρονη Suri έδειχνε πολύ χαρούμενη, ενώ και η ηθοποιός έμοιαζε πολύ ευτυχισμένη που έβλεπε την κόρη της έτσι να το διασκεδάζει.

Κάπου εδώ υποθέτουμε πως οι σχέσεις μαμάς και κόρης δεν είναι τεταμένες πια μετά την πρόσφατη «σύγκρουσή τους σχετικά με την απότομη συμπεριφορά της 12χρονης. Η Katie κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της και μπαμπά της κόρης της για την συμπεριφορά της μικρής και ανέφερε, πως όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ του μοιάζει στη συμπεριφορά και αυτό είναι κάτι που την αγχώνει αρκετά.

Για την ώρα πάντως φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά και αυτό αποτυπώθηκε και στα χαμόγελά τους στις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω. Η Katie Holmes ήταν ιδιαίτερα κομψή –όπως πάντα- ενώ και η Suri φαίνεται να έκανε καλή επιλογή των ρούχων που ήθελε να βάλει.

Δες τις φωτογραφίες τους παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Katie Holmes-Jamie Foxx: Η σπάνια έξοδος του ζευγαριού και τα χαμόγελα

Με πληροφορίες από τη DailyMail