Katie Holmes και Jamie Foxx απέκτησαν μαζί παιδί και δεν μάθαμε τίποτα;

Katie Holmes και Jamie Foxx απέκτησαν μαζί παιδί και δεν μάθαμε τίποτα;

Πότε συνέβη αυτό;

Δεν είναι λίγες οι φορές που σου έχουμε πει πως τα πιο απρόσμενα πράγματα προέρχονται και τα ακούμε πάντα από τον κόσμο Hollywood, οπότε καταλαβαίνεις, πως όσο κι αν έχουμε παραξενευτεί από αυτό το δημοσίευμα για το διάσημο ζευγάρι, κάπου βαθιά μέσα μας το περιμέναμε.

Φήμες και διάφορα δημοσιεύματα, θέλουν την Katie Holmes και τον Jamie Foxx να έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από μία εξαθλιωμένη περιοχή της Νέας Ορλεάνης, στην οποία και βρέθηκαν πρόσφατα. Μην βιαστείς να ξαφνιαστείς και να χαρείς όμως, γιατί το δημοσίευμα αυτό σύμφωνα με το Gossip Cop είναι ένα ψέμα και δεν ισχύει σε καμία απολύτως περίπτωση.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν πρόσφατα ταυτόχρονα στη Louisiana για τα γυρίσματα διαφορετικών projects και σύμφωνα με το Woman’s Day Australia σκέφτηκαν όσο ήταν εκεί να υιοθετήσουν ένα μικρό κοριτσάκι. Μία υποτιθέμενη πηγή λέει στο περιοδικό: «Έχουν πραγματοποιηθεί πολλές επίσημες επισκέψεις και όλοι σκέφτονται ότι οι δικηγόροι τους, τους βοηθούν με έγγραφα τα έγγραφα της υιοθεσίας».

Η υποτιθέμενη πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι ο Jamie Foxx ήθελε ένα βιολογικό παιδί με τη Holmes, αλλά η ηθοποιός «αισθάνεται ότι οι ημέρες της εγκυμοσύνης της βρίσκονται πια πίσω της» και έτσι τον έπεισε να υιοθετήσουν «αφού είδαν τόσα παιδιά που χρειάζονται ένα σπίτι και μια οικογένεια στη Νέα Ορλεάνη». Μάλιστα σύμφωνα με τη ίδια πηγή, μόλις το πρότεινε στον Jamie, εκείνος ξετρελάθηκε με την ιδέα. Το Gossip Cop ωστόσο το διασταύρωσε με άνθρωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον του ηθοποιού, και το δημοσίευμα είναι τελείως αναληθές. Οι δύο ηθοποιοί δεν σκοπεύουν να υιοθετήσουν παιδί από τη Νέα Ορλεάνη, ούτε από καμία άλλη περιοχή. Το εν λόγω δημοσίευμα ήταν ξεκάθαρα προϊόν μυθοπλασίας.

Διάβασε ακόμη: Katie Holmes-Jamie Foxx: Η σπάνια έξοδος του ζευγαριού και τα χαμόγελα