Το βίντεο με τη Meghan Markle που κατέβηκε άρον-άρον από τα social media

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το βίντεο με τη Meghan Markle που κατέβηκε άρον-άρον από τα social media

Τι συνέβη;

Μια σούπερ ανατρεπτική εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η εγκυμονούσα Meghan Markle, στα βρετανικά βραβεία μόδας, όταν και παρέδωσε στην Clare Waight Keller του οίκου Givenchy, το βραβείο Designer of the Year. Η Clare ήταν και αυτή που σχεδίασε το νυφικό της, οπότε καταλαβαίνεις πως η τιμή και η συγκίνηση ήταν και για τις δύο τεράστια.

Ωστόσο αυτή η εμφάνιση της Meghan Markle σχολιάστηκε για πολλούς λόγους. Τόσο για το look και το φόρεμα που επέλεξε να βάλει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όσο και για το γεγονός πως επέλεξε να βάψει τα νύχια της με ένα χρώμα αρκετά έντονο, το οποίο –άτυπα- απαγορεύεται από το βασιλικό πρωτόκολλο.

Η Δούκισσα του Sussex όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού πόζαρε και σε ένα photo-booth μαζί με την συμπαρουσιάστρια Rosamund Pike, αλλά και τη βραβευμένη Clare Waight Keller. Κι ενώ αυτό ήταν κάτι συνηθισμένο για την προηγούμενη ζωή της (προτού γίνει royal), για το παλάτι δεν ήταν, και κάπως έτσι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το account των βρετανικών βραβείων μόδας.


https://www.instagram.com/p/BrOdsJ-A8h1

Ωστόσο αναδημοσίευση έχει κάνει και ο φωτογράφος Yvan Fabing, από το account του οποίου λογικά θα κατέβει από στιγμή σε στιγμή. Επίσης η κολλητή της Meghan, Jessica Mulroney δημοσίευσε ένα story από την τελετή απονομής, σύμφωνα με το Vanity Fair, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο άγγελός μου. Ομορφιά, χάρη και δύναμη προσωποποιημένη». Το εν λόγω story δεν υπήρχε το επόμενο πρωί.


https://www.instagram.com/p/BrOSJIglRCP

Ένα μυστήριο κυκλοφορεί γύρω από τις αναρτήσεις αυτές με κοινό παρονομαστή να έχουν το παλάτι και τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές, σε ότι αφορά τα προφίλ των μελών της royal family σε επίσημες εμφανίσεις.

Διάβασε ακόμη: Αυτό που συνέβη στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry είναι άκρως τρομακτικό