Είναι αυτοί οι 6 γάμοι του Hollywood που μας "σημάδεψαν" το 2018;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτοί οι 6 γάμοι του Hollywood που μας "σημάδεψαν" το 2018;

Εμείς ψηφίζουμε «ναι»

Τον περασμένο Νοέμβριο ανακοινώθηκε πως τον Μάιο του 2018, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου, και αυτός ο γάμος αν μας ρωτάς, είναι αυτός που μας έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη από τη χρονιά που φεύγει. Ο μικρότερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ βρήκε τη γυναίκα των ονείρων και αυτός ο γάμος δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο, παρά παραμυθένιος. Το κάστρο του Windsor γέμισε με κόσμο, ενώ την τελετή παρακολούθησαν από κοντά 600 καλεσμένοι, ανάμεσα σε αυτούς και γνωστοί ηθοποιοί του Hollywood, αλλά και celebrities.

Δύο περίπου μήνες αργότερα παντρεύτηκε σε ένα κάστρο στη Σκωτία και ο mr. Game of Thrones, Kit Harrington, ο οποίος αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την καλή του, Rose Leslie. Στους απρόσμενους γάμους της σεζόν κατατάσσουμε δύο: αυτόν του Justin Bieber με τη Hailey Baldwin και αυτόν της Priyanka Chopra με τον Nick Jonas.

Δεν σταματάμε όμως εκεί! Στη gallery παρακάτω, θα δεις τρεις ακόμη γάμους που πραγματοποιήθηκαν το 2018 και πραγματικά μας εξέπληξαν, μιας και δεν γνωρίζαμε πως ήταν προγραμματισμένοι.

Διάβασε ακόμη: Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού έρχεται! Αυτόν το γάμο στο Hollywood, δεν τον περίμενες